Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

Mini clemele pivotante KIPP oferă o forță de strângere mare într-un spațiu mic

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru

Element de prindere mic cu efect mare: Noile mini cleme oscilante de la HEINRICH KIPP WERK sunt întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de prinderea și desprinderea rapidă și sigură a pieselor de lucru și de manevrarea comodă în spații înguste. Aceste ajutoare practice sunt disponibile în diferite dimensiuni și variante.

Cu forțe de strângere de la 180 N până la 3,5 kN, acestea sunt ideale și pentru fixarea pieselor de lucru mai mari. Mini clemele pivotante de la KIPP sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații în construcția de mașini, scule și dispozitive de fixare. Ele oferă marele avantaj că brațul de prindere poate fi rotit în afara zonei de lucru atunci când se schimbă piesele de lucru.

Acest lucru înseamnă că piesa de lucru poate fi îndepărtată sau introdusă cu ușurință de sus. Clemele oscilante pot fi instalate în cel mai scurt timp: Dispozitivul de prindere este pur și simplu înșurubat pe masa de lucru sau pe dispozitivul de fixare cu ajutorul bazei, iar axul de presiune este ajustat în mod flexibil la înălțimea piesei de lucru respective. În funcție de situația de instalare, se pot utiliza variante cu braț de prindere pivotant spre stânga sau spre dreapta.

Pentru o protecție deosebit de ridicată împotriva coroziunii, pe lângă versiunea lustruită, este disponibilă și o versiune nichelată. O selecție extinsă de dimensiuni și variante oferă întotdeauna clienților soluția optimă pentru aplicația lor specifică - ca versiune de bază, cu o pârghie excentrică sau cu o funcție de blocare.

Aceasta din urmă asigură o forță de strângere constantă și indică faptul că poziția de strângere a fost atinsă printr-un clic clar. "Cu dimensiunile lor compacte, forța de strângere ridicată și gama largă de variante, clemele noastre mini-balansante stabilesc noi standarde în ceea ce privește precizia și confortul", explică Andreas Völkle, manager de produs pentru tehnologia de strângere la KIPP. "Scopul nostru este de a le oferi clienților noștri soluția optimă pentru fiecare sarcină de prindere."

Mai multe știri

Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso
Când igiena este în centrul atenției