Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP prezintă tutoriale video (nu numai) pentru pauza de cafea

Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso

Pentru un espresso cu KIPP: Aceasta este o nouă ofertă a specialiștilor în tehnologie de prindere, piese standard și de operare de la Sulz am Necker. Informații de bază și inovații prezentate pe scurt și concis, într-o atmosferă plăcută, de exemplu la o băutură caldă în timpul unei pauze de mic dejun. Într-un interval deunu până la două minute, videoclipuriledistractive #kippresso ajung la miezul cunoștințelor de specialitate într-un mod plăcut și creativ, astfel încât conținutul să fie reținut pentru mult timp.

"Este timpul inovației la KIPP!" Așa începe un videoclip explicativ actual despre o clemă laterală, care se adaugă acum la portofoliul de tehnologie de prindere. Când am nevoie de ea? Ori de câte ori piesa de prelucrat este prea mare pentru menghină - verificați. Caracteristici speciale? Blocul de prindere special șanfrenat previne alunecarea piesei de prelucrat - bifat. Cum funcționează? Clema laterală transmite forța nu numai în direcția piesei de prelucrat, ci și în jos, pe masa mașinii - verificați. În mai puțin de un minut, utilizatorul este gata de lucru.

Ideea pentru #kippresso a venit de la departamentul de marketing al KIPP. Julia Kurz și Andre Jerke sunt responsabili. Ei sunt sprijiniți de prezentatorul de tehnologie Patrick Staack. Staack este foarte familiarizat cu portofoliul de produse și, în calitate de inginer mecanic calificat, este capabil să traducă perfect finețea tehnică a acestora într-un text captivant. Împreună, echipa depistează subiectele interesante și condensează conținutul într-un interval de timp care corespunde turnării unei cești de espresso dintr-o mașină complet automată.

Patrick Staack însuși se prezintă la intervale regulate în bucătăria de cafea sau direct la masa de lucru și îi aduce pe urmăritori la curent cu cele mai recente tehnologii și inovații de la HEINRICH KIPP WERK. Videoclipurile de știri apar marțea după-amiaza, iar tutorialele #kippresso joia după-amiaza la https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Mai multe știri

Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Când igiena este în centrul atenției