Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP primește din nou certificatul TÜV pentru servicii excelente pentru clienți

Evaluarea generală: Foarte bine!

În cadrul unui sondaj reprezentativ realizat de TÜV Saarland, HEINRICH KIPP WERK a fost din nou recunoscută pentru performanțele sale remarcabile în domeniul satisfacției clienților și al serviciilor. Pe lângăcalificativele foarte bune pentru calitatea produselor, disponibilitatea articolelor și fiabilitatea livrărilor, angajații KIPP au primit în special note maxime.

Certificatul TÜV, care se acordă o dată la doi ani, se bazează pe un sondaj efectuat în rândul a 224 de clienți KIPP și confirmă performanța excelentă a companiei. Respondenții au acordat note maxime pentru disponibilitatea produselor (1,69), calitatea produselor (1,41), respectarea termenelor de livrare (1,59) și rapiditatea în procesarea comenzilor (1,44) și în livrare (1,58), printre altele. Amabilitatea angajaților (1,33) a fost, de asemenea, apreciată ca fiind "foarte bună". 97,3% dintre clienții chestionați ar mai comanda din nou de la KIPP.

"Suntem extrem de mândri că am primit din nou un rating atât de remarcabil din partea TÜV Saarland", a declarat Nicolas Kipp, director general la KIPP, comentând premiul. "Certificatul este o confirmare a angajamentului întregii echipe KIPP de a oferi întotdeauna clienților noștri cele mai bune servicii posibile."

KIPP produce la sediul său din Sulz am Neckar, iar gama sa de produse cuprinde peste 75.000 de articole. Compania își poate garanta capacitatea excelentă de livrare datorită unui nivel ridicat de integrare verticală, capacităților generoase de depozitare și unui centru logistic avansat. Articolele standard sunt disponibile din stoc, în timp ce comenzile urgente ajung la client în termen de 24 de ore.

Mai multe știri

Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso
Când igiena este în centrul atenției