Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP prezintă noi închizători cu prindere încastrată

Siguranța întâlnește designul

Ce este plat, negru și ergonomic? O încuietoare cu clichet care poate fi integrată armonios în (aproape) orice ușă, clapetă sau capotă și care este ușor de utilizat. HEINRICH KIPP WERK a adăugat recent la portofoliul său de încuietori cu clichet două noi serii pentru instalare încastrată, care oferă exact aceste caracteristici. Pentru o siguranță suplimentară, este disponibilă o versiune cu încuietoare.

"Datorită funcționalității lor simple, noile noastre închizători cu clichet sunt potrivite pentru toate aplicațiile în care ușile, clapele sau capotele trebuie închise rapid și sigur", explică Stefan Frick, manager de produs la KIPP. "Utilizatorul trebuie pur și simplu să apese pe dispozitivul respectiv pentru a-l închide - funcția snap garantează apoi o închidere sigură." În plus, produsele fabricate din plastic ABS durabil sunt ușor de instalat și sunt deosebit de economice din punct de vedere al spațiului datorită instalării lor la nivel și formei plate cu mâner încastrat. În cazul în care aplicația necesită controlul accesului, se poate utiliza o versiune cu încuietoare.

Încuietorile cu clichet sunt o alegere ideală acolo unde mecanismele de blocare convenționale s-ar putea deschide din nou în mod neintenționat din cauza mișcărilor bruște, a șocurilor sau a vibrațiilor - cum ar fi în largul mării sau la accelerarea și frânarea bruscă a unei ambulanțe. Elementele practice de blocare sunt utilizate, printre altele, în industria automobilelor, în tehnologia medicală, în ingineria mecanică, în sectoarele de rulote și rulote și în industria mobilei.

Două noi familii deproduse
Cele două noi familii de produse completează acum portofoliul extins de tehnologii de blocare al KIPP. Încuietorile cu clichet din seria K2010 sunt disponibile în șase dimensiuni diferite pentru grosimi ale foilor de ușă cuprinse între 1,2 și 2,2 mm. Seria K2011 cuprinde două dimensiuni pentru grosimi ale foilor de ușă cuprinse între 0,9 și 1,2 mm și, respectiv, între 1,3 și 1,6 mm. O versiune cu încuietoare oferă o siguranță suplimentară. "Este de la sine înțeles că toate încuietorile noastre sunt fabricate la calitatea obișnuită KIPP", subliniază Stefan Frick. "De asemenea, acestea sunt disponibile din stoc imediat și în cantități mai mari. Lucrăm deja la următoarele produse inovatoare cu care ne vom extinde succesiv portofoliul nostru de tehnologii de fixare."

Mai multe știri

Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso
Când igiena este în centrul atenției