Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.02.2024 16:02

Șine telescopice de înaltă rezistență de până la 480 kg de la KIPP

Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță

Capacitate de încărcare extrem de mare cu o funcționare perfect lină: noile glisiere telescopice pentru sarcini grele de la HEINRICH KIPP WERK nu numai că suportă sarcini de până la aproape o jumătate de tonă, dar sunt, de asemenea, extrem de liniare și ușor de manevrat. Aceste motoare puternice își datorează caracteristicile pozitive designului lor sofisticat și procesului de producție selectat.

Fie că este vorba de sertarul pentru baterii al unui tren, de ușile unei mașini CNC sau de rafturile glisante pentru piese de prelucrat dintr-un depozit: oriunde trebuie depozitate, deplasate și manipulate în siguranță greutăți mari, noile glisiere telescopice pentru sarcini grele de la KIPP oferă soluția perfectă. Două familii de produse cu un total de 40 de tipuri acoperă o gamă de lungimi între 300 și 1.500 mm și oferă o capacitate de încărcare maximă de 420 sau 480 kg atunci când sunt montate lateral. Toate modelele sunt glisiere cu extensie totală. Acest lucru înseamnă că cursa corespunde lungimii de instalare, ceea ce, la rândul său, asigură o accesibilitate optimă și un confort maxim.

Ghidajele telescopice pentru sarcini grele își obțin stabilitatea și robustețea deosebit de ridicate datorită conceptului de fabricație selectat. Ele nu sunt trase din oțel - așa cum se întâmplă de obicei în majoritatea cazurilor - ci frezate din material masiv. Acest lucru elimină, de asemenea, procesul de călire, altfel necesar, ceea ce conferă glisierelor telescopice un avantaj de preț față de o versiune traforată cu aceeași capacitate de încărcare. Șinele și colivia cu bile sunt fabricate din oțel galvanizat și călit, în timp ce bilele sunt din oțel inoxidabil călit.

Pe lângă procesul de fabricație, designul glisierelor telescopice contribuie, de asemenea, la stabilitatea acestora. Șinele de rulare și șinele cu profil dublu în T au un profil frezat în formă rotundă, ceea ce sporește capacitatea de încărcare și netezimea în comparație cu profilul în V. Încovoierea maximă este de 1% din lungimea de extensie și depinde aproape exclusiv de rigiditatea structurilor conectate la elementele de ghidare.

ideal pentru aplicațiile de manipulare și automatizare
Faptul că glisierele telescopice pentru sarcini grele nu sunt doar stabile, ci și extrem de netede, le face ideale pentru aplicațiile de manipulare și automatizare în care este necesară o extensie sacadată. În plus, blocurile de alimentare oferă o rezistență excelentă la sarcinile aplicate chiar și atunci când sunt extinse. Acest lucru, la rândul său, le predestinează pentru aplicații dinamice cu cuplu mare.

Glisierele telescopice pentru sarcini grele sunt disponibile în dimensiunile 50 x 30 mm (L x H; până la 420 kg) și 70 x 32 mm (până la 480 kg). Acestea sunt adecvate pentru distanțe între șine de până la 1.000 mm, o viteză de deplasare de până la 0,5 m/s și temperaturi cuprinse între -20 și 180 °C. Capacitatea maximă de încărcare se referă la o pereche de glisiere telescopice montate pe verticală atunci când este utilizată întreaga cursă de extensie. Atunci când sunt montate orizontal, capacitatea de încărcare este cu 70 % mai mică.

Mai multe știri

Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso
Când igiena este în centrul atenției