Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2023 01:12

Noi mânere transversale cu mâner cu contur închis de la KIPP

Când igiena este în centrul atenției

HEINRICH KIPP WERK a dezvoltat o nouă serie de mânere transversale cu o bucșă de oțel proeminentă, special pentru utilizarea în condiții de igienă sporită. Sunt disponibile cinci variante - de la antibacteriene la detectabile - care sunt foarte ușor de curățat datorită conturului închis al mânerului cu suprafață netedă. Bucșa proeminentă din oțel oferă o suprafață de contact optimă și este deosebit de potrivită pentru conexiunile cu știfturi încrucișate datorită designului său cu filet intern.

Dacă sunteți în căutarea unor mânere robuste și ușor de utilizat, mânerele încrucișate de la KIPP sunt alegerea potrivită. Filetele acestor produse versatile sunt realizate din materiale robuste, cum ar fi oțelul sau oțelul inoxidabil, în timp ce mânerele sunt fabricate din plastic. În ceea ce privește funcționalitatea, mânerele în cruce sunt conforme cu DIN 6335. Noua serie de mânere în cruce cu bucșă proeminentă din oțel se bazează pe acest standard cu un design atractiv și optimizat din punct de vedere igienic și acoperă o gamă largă de aplicații cu un total de cinci variante de produse. În plus față de versiunea standard, sunt disponibile specificații antibacteriene, rezistente la temperaturi ridicate și detectabile vizual și metalic.

Versiunea standard este realizată din termoplastic armat, în timp ce părțile metalice sunt fabricate opțional din oțel (pasivat albastru) sau din oțel inoxidabil 1.4305. Mânerul încrucișat antibacterian nu este doar foarte eficient împotriva unui număr mare de microorganisme dăunătoare, cum ar fi bacteriile sau ciupercile, ci și împotriva germenilor multirezistenți, cum ar fi MRSA.

Versiunea rezistentă la temperaturi ridicate utilizează un plastic special pentru temperaturi ridicate care respectă standardele și orientările internaționale pentru siguranța alimentelor și a apei potabile FDA, EU10/2011, NSF și KTW. Bucșa filetată sau șurubul filetat este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la rugină și acizi 1.4404. Acest lucru înseamnă că mânerele în cruce nu numai că sunt adecvate pentru contactul cu alimentele și apa potabilă, dar sunt, de asemenea, permanent rezistente la apă caldă și hidroliză, ceea ce le face ideale, printre altele, pentru utilizarea în sterilizarea cu abur. Plasticul pentru temperaturi ridicate poate fi utilizat în mod fiabil în contact cu aerul cald la temperaturi continue de max. 160 °C și, pentru scurt timp, până la max. 250 °C.

Mânerele transversale detectabile au fost concepute și pentru industria alimentară, pentru a preveni defecțiunile majore în cazul unei potențiale contaminări în procesul de producție. Sunt disponibile o versiune detectabilă vizual în albastru ultramarin (RAL 5002) și o versiune fabricată dintr-un plastic special detectabil pentru metale. În cazul în care aceste piese de acționare intră în proces în întregime sau în fragmente, ele pot fi ușor și rapid detectate și expulzate cu ochiul liber, automat cu sisteme speciale de camere sau cu sisteme de detectare a metalelor.

În versiunea standard, mânerele în cruce sunt disponibile cu diametre ale mânerului de la 25 la 63 mm și dimensiuni ale filetului de la M5 la M16. Toate celelalte variante sunt disponibile cu un diametru al mânerului de la 25 la 50 mm și dimensiuni ale filetului de la M5 la M10. Pe lângă mânerele în cruce, HEINRICH KIPP oferă utilizatorilor și o gamă largă de mânere în stea, mânere în T și mânere în formă de ciupercă, realizate din diverse materiale robuste și cu specificații diferite.

Mai multe știri

Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso