Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Cleme cu eliberare rapidă pentru tehnologia de măsurare optică de la KIPP

Fixat fără reflexie

HEINRICH KIPP WERK a adăugat două noi variante cu o suprafață neagră la gama sa extinsă de cleme rapide și de forță. Acestea au fost special concepute pentru a fi utilizate în domeniul metrologiei optice, unde ajută la menținerea pieselor de lucru în poziție în timpul măsurătorilor fotometrice.

Suprafața neagră mată a noilor cleme rapide și de forță previne reflexiile în timpul măsurătorilor optice și al fotografierii și compensează influențele luminoase externe care pot duce la reflexii în timpul procesului de măsurare. Elementele de prindere sunt fabricate din oțel lustruit și se deschid și se închid cu un mâner fabricat din plastic negru rezistent la ulei. Clemele cu eliberare rapidă pot fi utilizate în design orizontal (K2067) sau vertical (K2066). Ambele versiuni sunt disponibile în trei dimensiuni fiecare și au o bază orizontală și un ax de presiune reglabil.

HEINRICH KIPP WERK oferă o gamă largă de cleme rapide și de putere, inclusiv cleme cu tijă de împingere, cleme pneumatice și cleme cu pârghie, precum și cleme rapide dezvoltate în cadrul companiei. Acestea din urmă se caracterizează prin forma ergonomică și ușor de utilizat a mânerului, precum și prin durabilitatea lor. Datorită suprafeței lor speciale, produsele sunt rezistente la coroziune și deosebit de stabile datorită brațului de prindere conic cu profil în U. Clemele inovatoare cu eliberare rapidă sunt, de asemenea, disponibile cu o blocare de siguranță. Acesta asigură faptul că mânerul poate fi acționat numai după ce blocajul a fost eliberat.

Pe lângă clemele sale cu eliberare rapidă și clemele electrice, KIPP oferă utilizatorilor și o gamă largă de accesorii. Portofoliul include conectori cu conexiune cu șurub, piese de prindere reglabile pentru cleme cu eliberare rapidă cu senzor de forță, suporturi de montare, mânere din plastic și capace de protecție, blocuri și plăci adaptoare, precum și discuri de prindere pentru mandrine de presiune.

Mai multe știri

Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso
Când igiena este în centrul atenției