Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Ridicați standardul cu Mastercycler® X40

Cu Mastercycler® X40, rutina zilnică de laborator nu numai că va fi fiabilă și eficientă, dar va fi și îmbunătățită: Noul nostru produs oferă o fiabilitate dovedită, iar termociclatorul de înaltă calitate este acum disponibil pentru fiecare laborator. Descoperiți Mastercycler X40 și toate avantajele sale care vă vor ridica munca la un nou standard.
Amplificarea reproductibilă a acizilor nucleici și omogenitatea fiabilă a temperaturii sunt o necesitate pentru ciclul nostru Mastercycler X40 PCR. Combinat cu interfața intuitivă cu ecran tactil și cu operarea ergonomică cu o singură mână, noul Mastercycler X40 vă ridică standardul în PCR. Nu ezitați să folosiți tuburi sau benzi de tuburi de 0,1 ml, 0,2 ml și la alegere orice tip de placă PCR cu 96 de godeuri, SafeLid vă protejează în siguranță probele împotriva evaporării. Gradientul cu 12 coloane facilitează optimizarea diferitelor etape de temperatură în protocolul dvs. PCR. Atunci când transferați protocoale de la modele de ciclatoare mai lente la Mastercycler X40, puteți beneficia de funcția convenabilă de migrare a programului care adaptează automat ratele de rampă pentru a se potrivi cu protocolul dumneavoastră PCR bine dovedit, cu exact același timp de funcționare.

Pentru viitorul digital în laboratorul dumneavoastră, Mastercycler X40 poate fi conectat direct la suita noastră VisioNize® Lab Suite pentru monitorizare, piste de audit și documentare.

Pentru a îndeplini obiectivele de sustenabilitate, Mastercycler X40 este livrat într-o cutie de carton pur, cu un număr minim de pungi de plastic care protejează de praf și un manual scurt redus. Amprenta redusă și greutatea redusă reduc amprenta de CO2 originată de transport, iar consumul său redus de energie contribuie la reducerea zilnică a emisiilor de CO2. Designul curat și modern este centrat pe o experiență de utilizare intuitivă și confortabilă.

Mai multe știri

Takara Bio Inc. (Takara Bio) și Eppendorf SE, două companii de top din industria științelor vieții, au plăcerea de a anunța colaborarea lor în cadrul unui acord strategic de co-marketing.
promoții 01 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023
La Eppendorf, recunoaștem rolul cheie pe care consumabilele din plastic îl joacă în laborator. În același timp, suntem conștienți că echilibrarea cerințelor științei moderne cu grija pentru mediu este o provocare cheie pentru managementul unui laborator de științe ale vieții. Prin urmare, urmăm principiul "Reducere, reutilizare, reciclare" ori de câte ori este posibil și ne bazăm din ce în ce mai mult pe utilizarea de materii prime bio.

În acest an, compania Eppendorf SE din Hamburg, specializată în științele vieții, acordă pentru a...

Pipete Eppendorf Xplorer® și Xplorer plus cu un singur canal au fost certificate cu eticheta...

Având în vedere că cercetarea și dezvoltarea este o industrie care consumă mult timp, există o ne...