Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată Eppendorf prezintă noul său sistem modern de manipulare a lichidelor cu 96 de canale:

epMotion® 96 Flex.

Pentru a clasifica direct dispozitivul: Noul epMotion® 96 Flex este poziționat între pipetele electronice ținute manual și sistemele de pipetare complet automatizate. Prin urmare, oferă o eficiență semnificativ îmbunătățită și permite creșterea randamentului comparativ cu pipetarea manuală. De asemenea, oferă o alternativă rentabilă la sistemele complet automatizate de manipulare a lichidelor, ocupând în același timp mai puțin spațiu pe bancurile de laborator. Datorită dimensiunilor sale compacte și a poziționării sensibile a elementelor de operare, dispozitivul poate fi utilizat fără probleme și în bancurile de lucru sterile.

Capetele de dozare ale epMotion® 96 Flex pot fi schimbate rapid și fără unelte, permițând adaptarea fără efort la diferite game de volume. Două capete de dozare sunt disponibile pentru acest sistem la lansare, acoperind intervalele de volum între 0,5 și 300 μL și 5 și 1000 μL.

EpMotion® 96 Flex oferă un afișaj tactil cu un software de operare intuitiv, care asigură o utilizare ușoară și precisă.

Calibrat în conformitate cu noul standard ISO 23783-2, epMotion® 96 Flex oferă o acuratețe și o precizie de pipetare excelente.

dincolo de utilizarea sa în fluxurile de lucru manuale, acest sistem servește ca o completare valoroasă pentru sistemele automatizate mari. În rolul de "alimentator", poate fi utilizat pentru a pregăti plăci pentru procesarea automată ulterioară.

Sistemul versatil epMotion® 96 Flex completează atât fluxurile de lucru manuale, cât și pe cele automatizate și se integrează perfect într-o gamă largă de aplicații, de la biologia moleculară la cultura celulară.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Mai multe știri

Cercetătoarea americană Laura Seeholzer, doctor în științe, cercetător postdoctoral la Universita...

În dezvoltarea bioproceselor, datele sunt cheia succesului. Este necesar să se înțele...

Etichetele ACT (Responsabilitate, consecvență și transparență) funcționează într-un mod simila...

În laboratoarele din domeniul științelor vieții, unde precizia și puritatea nu sunt negocia...

Investigatori 2024 îi revine lui Clemens Plaschka, Austria

Juriul independent, prezidat de profesoara Laura Machesky, a selectat pentru premiul de 20.000 de...