Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf îmbunătățește monitorizarea și analiza bioproceselor prin lansarea software-ului cloud BioNsight

În dezvoltarea bioproceselor, datele sunt cheia succesului. Este necesar să se înțeleagă care parametri critici de proces influențează creșterea celulară, randamentul produsului și atributele critice de calitate sau, pe scurt, să se dezvolte rapid procese de succes. Datele bioproceselor de la diferite procese, generate de o mare varietate de senzori în linie și analizoare externe, sunt ca piesele individuale ale unui puzzle. Eppendorf lansează BioNsight cloud, o nouă soluție software bazată pe cloud pentru monitorizarea și analizarea bioproceselor. Aceasta facilitează consolidarea și analiza datelor bioproceselor într-o singură locație centrală, ajutând la rezolvarea acestui puzzle și la obținerea de informații din date.

BioNsight cloud este complet integrat în software-ul de control al bioproceselor Eppendorf DASware® control 6. Acest lucru permite transferul automat de date de la DASware control 6 la cloud în timp real. De asemenea, este posibil să se încarce date offline de la dispozitive de analiză externe, date de la rulări istorice și date de proces de la controlere de bioproces de la alte companii.
Analizați și valorificați datele: Datele pot fi contextualizate pentru a obține informații și mai profunde: Datele de la diferite execuții pot fi ușor sincronizate și comparate, facilitând identificarea modelelor între execuții și scări, accelerând procesul de dezvoltare și asigurând o calitate consecventă și performanța procesului.

Monitorizare la distanță: BioNsight cloud permite monitorizarea de la distanță a bioproceselor controlate de software-ul de control al bioproceselor DASware control 6. Acest lucru înseamnă că utilizatorii știu întotdeauna cum se desfășoară bioprocesele lor și pot lua deciziile corecte mai rapid, în timp ce procesul este încă în desfășurare.
Simplificarea accesului la date și a colaborării: Datele privind bioprocesele din BioNsight cloud sunt accesibile de oriunde și oricărei persoane autorizate de proprietar. BioNsight cloud a fost dezvoltat cu accent pe cele mai înalte standarde de securitate a datelor. Găzduit și construit pe tehnologia Microsoft® Azure, acesta oferă utilizatorului garanția că datele sunt bine protejate, dar accesibile.
Jill Perez, om de știință la Solugen, SUA, a evaluat produsul în timpul dezvoltării sale și explică beneficiile acestuia: "Capacitatea BioNsight cloud de a stoca datele din fiecare ciclu de fermentare s-a dovedit neprețuită, facilitând compararea tuturor datelor din bioreactor. Funcționalitatea sa online permite vizualizarea în timp real a execuțiilor, accesibilă chiar și de pe dispozitive mobile. În plus, funcția de grafică simplifică vizualizarea datelor, ceea ce face ca comparația dintre rulările anterioare și cele actuale să se facă fără efort."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Mai multe știri

Cercetătoarea americană Laura Seeholzer, doctor în științe, cercetător postdoctoral la Universita...

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată Eppendorf prezintă noul său...

Etichetele ACT (Responsabilitate, consecvență și transparență) funcționează într-un mod simila...

În laboratoarele din domeniul științelor vieții, unde precizia și puritatea nu sunt negocia...

Investigatori 2024 îi revine lui Clemens Plaschka, Austria

Juriul independent, prezidat de profesoara Laura Machesky, a selectat pentru premiul de 20.000 de...