Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Mânere tubulare versatile din aluminiu și oțel inoxidabil de la KIPP

Multitalente prietenoase cu ansamblul

HEINRICH KIPP WERK și-a extins portofoliul extins de mânere tubulare cu noi modele fabricate din aluminiu și oțel inoxidabil. Mânerele inovatoare răspund nevoilor unei game largi de industrii și se caracterizează prin versatilitate, ergonomie și un raport preț-performanță foarte bun. Spectrul de aplicații al elementelor de prindere robuste variază de la industria mobilei până la echipamente medicale. Deasemenea, stabilitatea lor predestinează mânerelepentru utilizarea pe scule, echipamente sportive și dispozitive de transport.

Noile mânere tubulare de la KIPP nu numai că se potrivesc foarte bine în mână, dar sunt și extrem de durabile datorită robusteții și stabilității lor. Tuburile mânerelor sunt fabricate fie din aluminiu, fie din oțel inoxidabil. Extremitățile sunt realizate dintr-un plastic ranforsat și sunt disponibile standard în șapte culori. În plus, se pot realiza și cereri de culori personalizate. Tubul mânerului este disponibil în trei versiuni: din aluminiu anodizat natural sau negru, precum și din oțel inoxidabil lustruit.

Designul special al picioarelor mânerului, care sunt echipate cu patru suporturi de prindere în zona receptorului de tuburi, asigură flexibilitate. Acestea sunt răzuite atunci când tubul de conectare este presat, asigurând astfel o potrivire precisă. Lungimea mânerului poate fi ușor personalizată în acest mod. Ca protecție suplimentară împotriva răsucirii, KIPP oferă clienților săi opțiunea de a lipi suplimentar piciorul mânerului și tubul mânerului.

De asemenea, mânerele se montează rapid și fără efort cu ajutorul a două șuruburi autofiletante. Acestea își formează propriul filet atunci când sunt înșurubate în găurile prefabricate de pe spatele pieselor de capăt. Astfel, nu mai este nevoie de inserții filetate, ceea ce reduce costurile de fabricație și contribuie la raportul bun preț-performanță al mânerelor.

Cu un diametru exterior de 30 mm, tubul de prindere se potrivește confortabil în mâna utilizatorului. În mod standard, elementele de prindere sunt disponibile cu o distanță între centre de până la 1000 mm. În plus față de dimensiunile standard, este disponibilă orice lungime individuală și este asigurată o capacitate de încărcare de cel puțin 1000 N.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso