Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

29.09.2023 01:09

Mânere cu stea și știfturi de blocare cu bilă cu funcție de siguranță de la KIPP

Siguranța sub control

HEINRICH KIPP WERK își extinde portofoliul cu noi mânere cu stea și șuruburi de blocare cu bilă cu funcție de siguranță. Datorită mecanismului de blocare integrat, care previne eliberarea neintenționată a mânerelor și șuruburilor, noile dezvoltări inovatoare îmbunătățesc siguranța și funcționalitatea unei game largi de aplicații.

Noile mânere cu stea cu funcție de siguranță de la KIPP oferă o soluție optimă ori de câte ori trebuie prevenite modificările în punctul de prindere datorate deschiderii sau închiderii neintenționate și, în același timp, sunt necesare aderența și ușurința de utilizare. Aplicațiile posibile sunt în mod corespunzător diverse și variază de la inginerie mecanică și tehnologie de măsurare până la echipamente sportive și de reabilitare.

Mânerul cu stea poate fi rotit liber în starea inițială și nu are nicio legătură cu punctul de prindere. Numai atunci când mânerul este apăsat se angajează dantură și strângerea poate fi eliberată sau strânsă prin intermediul unei bucșe filetate sau al unui șurub filetat - opțional din oțel sau oțel inoxidabil. Refacerea are loc imediat după ce mânerul stelar este eliberat prin intermediul unui resort robust din oțel inoxidabil. Această funcție de siguranță previne ajustarea neintenționată a pozițiilor setate.

Design ergonomicși materiale de înaltă calitate
Designul ergonomic al mânerelor cu stea se bazează pe DIN 6336 și asigură o manevrare confortabilă. Prin luarea în considerare a poziției naturale a mâinii, se asigură o operare confortabilă chiar și pe perioade mai lungi de timp. În plus, conceptul de design permite o prindere și o rotire fără efort, ceea ce are ca rezultat o productivitate și o precizie sporite.


Datorită utilizării unor materiale rezistente și durabile, mânerele cu stea sunt ideale pentru cerințele ridicate din mediile industriale, unde oferă performanțe fiabile pe termen lung. Mânerele sunt disponibile în diferite dimensiuni, cu filet interior sau exterior M4 până la M10, în culorile roșu sau negru. Un simbol de blocare în partea superioară a mânerelor cu stea indică mecanismul special al produselor.


Bolțuri cu blocare cu bilăcu blocare cucilindru de împingere
Noile bolțuri cu blocare cu bilăcu blocare reprezintă o dezvoltare ulterioară a bolțurilor cu blocare cu bilă convenționale și sunt disponibile cu mâner din oțel inoxidabil, mâner din plastic sau mâner în T din plastic, după caz. Prin deschiderea cu o cheie a încuietoarei cu cilindru de împingere, cele două bile pot fi deblocate și piesele care urmează să fie conectate pot fi separate. Dacă încuietoarea este împinsă manual, bilele blochează conexiunea în mod sigur. Deblocarea se poate face numai cu ajutorul unei chei.


Acest mecanism de blocare permite fixarea șurubului de blocare a bilelor în poziția de blocare, împiedicând astfel îndepărtarea sau manipularea neautorizată a acestuia. Echipat cu această funcționalitate, șurubul este potrivit pentru utilizarea în domenii în care securitatea și controlul reprezintă o prioritate ridicată, cum ar fi în industrie, construcții sau logistică.

Vizitați-ne la Motek la Stuttgart, în perioada 10 - 13 octombrie 2023, în hala 3, standul 3520.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso