Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Automatizarea produselor chimice Takara Bio pe sistemele automate de pipetare Eppendorf pentru o eficiență semnificativ mai mare

Takara Bio Inc. (Takara Bio) și Eppendorf SE, două companii de top din industria științelor vieții, au plăcerea de a anunța colaborarea lor în cadrul unui acord strategic de co-marketing.

Scopul acestui parteneriat este de a dezvolta împreună soluții inovatoare pentru automatizarea proceselor chimice ale Takara Bio pe platformele de automatizare epMotion® de la Eppendorf.



"Integrarea soluțiilor chimice inovatoare ale Takara Bio cu sistemele de automatizare de ultimă generație ale Eppendorf va crește semnificativ eficiența și fiabilitatea diferitelor procese de laborator, accelerând în cele din urmă descoperirile științifice și îmbunătățind rezultatele generale ale cercetării", a declarat Yuiko Matsumoto, Product Manager la Takara Bio USA, Inc. Josef Lott.



Josef Lott, manager de produs la Eppendorf, a adăugat: "Prin automatizarea chimiei Takara Bio pe platformele Eppendorf, cercetătorii beneficiază de fluxuri de lucru simplificate, timp redus și reproductibilitate sporită, ceea ce duce la îmbunătățirea acurateței și productivității experimentale."



Ca parte a acestei colaborări, ambele companii au plăcerea de a anunța că o notă de aplicare care descrie tehnologia de clonare In-Fusion® Snap Assembly de la Takara Bio pe Eppendorf epMotion 5075 este acum disponibilă pe site-urile Eppendorf și Takara Bio. Un alt protocol care utilizează kitul SMARTer® stranded RNA-seq total de la Takara Bio pe Eppendorf epMotion 5075 este deja în curs de dezvoltare.



Aceste protocoale servesc ca punct de plecare pentru implementarea fluxurilor de lucru automatizate și permit oamenilor de știință să valorifice expertiza combinată a Takara Bio și Eppendorf în operațiunile lor zilnice de laborator.



Parteneriatul reprezintă un angajament de a stimula inovarea în cercetarea în domeniul științelor vieții prin furnizarea de soluții complete care să răspundă nevoilor în continuă evoluție ale cercetătorilor. Prin valorificarea punctelor forte și a tehnologiilor unice ale ambelor companii, această colaborare urmărește să ofere oamenilor de știință instrumente avansate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv genomică, proteomică și biologie celulară.



Atât Takara Bio, cât și Eppendorf sunt încântate de potențialul acestei colaborări de a automatiza aplicații cheie în laboratoare din întreaga lume. Prin combinarea punctelor lor forte, cele două companii sunt bine poziționate pentru a oferi cercetătorilor soluții ușor de implementat care vor conduce progresul științific și vor permite descoperiri revoluționare.



Despre Takara Bio
Takara Bio se angajează să prevină bolile și să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți prin utilizarea biotehnologiei.

Takara Bio Inc. este un lider global în cercetarea și dezvoltarea biotehnologiei, oferind o gamă largă de soluții de cercetare în domeniul științelor vieții, de la enzime și reactivi de calitate GMP la terapie celulară și genetică. Takara Bio Inc. este dezvoltatorul reactivilor RetroNectin, un standard global pentru protocoalele de terapie genică.

Takara Bio USA, Inc. este o filială deținută integral de Takara Bio Inc, care produce și distribuie kituri, reactivi și instrumente pentru științele vieții, inclusiv NGS, PCR, transfer de gene, editarea genomului, cercetare pe celule stem, purificare a acizilor nucleici și a proteinelor și pregătirea automată a probelor.

Aflați mai multe la www.takarabio.com


Despre Eppendorf
Eppendorf este o companie de top în domeniul științelor vieții care dezvoltă și comercializează echipamente, consumabile și servicii de manipulare a lichidelor, a probelor și a celulelor, utilizate în laboratoarele din întreaga lume. Portofoliul de produse este împărțit în patru domenii de activitate principale: Manipularea lichidelor, Consumabile, Separare și instrumentație și Soluții de bioprocesare și flux de lucru. Acesta include pipete, vârfuri de pipete, centrifuge, mixere și frigidere pentru temperaturi foarte scăzute. În plus, Eppendorf oferă o gamă largă de consumabile de înaltă calitate.

Produsele Eppendorf sunt utilizate în laboratoarele de cercetare academice și industriale, de exemplu în companiile din industria farmaceutică, biotehnologică, chimică și alimentară. De asemenea, acestea sunt utilizate în laboratoare care efectuează analize clinice sau de mediu, în criminalistică și în laboratoare industriale în care se efectuează analize de proces, producție și asigurarea calității.

Eppendorf există din1945, are sediul central în Hamburg, Germania, și are aproximativ 5.000 de angajați în întreaga lume. Compania are filiale în 33 de țări și este reprezentată de distribuitori pe toate continentele și pe toate piețele importante.

Aflați mai multe la www.eppendorf.de

Mai multe știri

Cu Mastercycler® X40, rutina zilnică de laborator nu numai că va fi fiabilă și eficientă, dar...

promoții 01 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023
La Eppendorf, recunoaștem rolul cheie pe care consumabilele din plastic îl joacă în laborator. În același timp, suntem conștienți că echilibrarea cerințelor științei moderne cu grija pentru mediu este o provocare cheie pentru managementul unui laborator de științe ale vieții. Prin urmare, urmăm principiul "Reducere, reutilizare, reciclare" ori de câte ori este posibil și ne bazăm din ce în ce mai mult pe utilizarea de materii prime bio.

În acest an, compania Eppendorf SE din Hamburg, specializată în științele vieții, acordă pentru a...

Pipete Eppendorf Xplorer® și Xplorer plus cu un singur canal au fost certificate cu eticheta...

Având în vedere că cercetarea și dezvoltarea este o industrie care consumă mult timp, există o ne...