Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

KIPP își extinde portofoliul de tehnologii de prindere pneumatică cu punct zero

Trei noi module de prindere în gama KIPP UNILOCK

HEINRICH KIPP WERK își extinde și mai mult gama KIPP UNILOCK în domeniul tehnologiei de strângere pneumatică cu punct zero. Cu trei noi module de prindere, KIPP oferă acum utilizatorilor și mai multe opțiuni pentru prinderea și referința rapidă și precisă a dispozitivelor de fixare și a pieselor de prelucrat pe centrele de prelucrare. Noile elemente de prindere sunt potrivite, printre altele, pentru situații de prindere cu dimensiuni înguste ale punctelor, pentru dispozitive de prindere automate și pentru aplicații în domeniul roboticii.

Fie că este vorba de paleți, menghine, dispozitive de fixare sau piese de prelucrat - tehnologia pneumatică de prindere a punctului zero din gama KIPP UNILOCK permite utilizatorului să schimbe în câteva secunde cu un punct zero definit și o precizie de repetare mai mică de 0,005 mm. KIPP a adăugat recent încă trei module de prindere la portofoliul său extins KIPP UNILOCK. Acest lucru oferă clientului posibilitatea de a-și adapta și mai bine și mai flexibil tehnologia de strângere la situația respectivă de strângere și de a-și îmbunătăți productivitatea în consecință.

Modulul de prindereKIPP UNILOCK ASM 99 pentru dimensiuni înguste ale cusăturilor
Modulul de prindere ASM 99 este un modul de prindere montat la suprafață și este optim pentru dimensiuni înguste ale cusăturilor. Înălțimea de montare este de 56 mm, alternativ este posibilă încastrarea completă a modulului de prindere într-o placă de fixare sau în masa mașinii. poziția "deschisă" a cursorului poate fi monitorizată printr-un senzor integrat. Acest lucru sporește siguranța muncii, deoarece se asigură că piesele de lucru sau dispozitivele de fixare sunt bine fixate înainte de începerea procesului de prelucrare.


KIPP KIPPUNILOCK Modul de prindere pentru automatizare ESA138
Modulul de prindere pentru automatizare ESA 138 a fost dezvoltat special pentru dispozitive de prindere automate. Utilizat acolo, acesta îndeplinește toate cerințele privind fiabilitatea procesului datorită funcțiilor de monitorizare integrate pentru poziția "deschisă" sau "închisă" a glisierelor de strângere a modulului de strângere, precum și a celor patru suprafețe de sprijin la distanță cu control al sistemului de aer. Cu ajutorul controlului suportului se poate verifica poziția paletului de prindere și se poate asigura că dispozitivul de fixare este poziționat corect înainte de începerea procesului de producție. O caracteristică utilă este racleta de murdărie integrată în modulul de prindere, care împiedică depunerea murdăriei pe suprafața modulului.


Modulul de prindere KIPPUNILOCK EGM 110-75 cu cuplaj pentru paleți:
Modulul de prindere EGM 110-75 cu cuplaj pentru paleți este disponibil în special pentru automatizarea roboților și poate fi utilizat pentru a schimba automat paleții de prindere. Cuplajul pentru paleți servește drept interfață între paletul de prindere și modulul de prindere. prin intermediul funcției integrate de interogare, se poate verifica poziția "deschisă" sau "închisă" a glisorului de prindere și se poate asigura că modulul de prindere și cuplajul pentru paleți se află în poziția corectă. Modulul de prindere este, de asemenea, potrivit pentru instalarea cu dimensiuni înguste ale cusăturilor direct pe masa mașinii sau în dispozitive de fixare. În plus, designul compact al cuplajului de paleți în combinație cu modulul de prindere EGM 110-75 face posibilă încărcarea paleților extrem de aproape de masa mașinii.

De asemenea, în portofoliul KIPP UNILOCK sunt noi și șuruburile de prindere cu compensare și cu coadă de rândunică. Ambele sunt potrivite pentru fixarea și poziționarea pieselor de lucru și a dispozitivelor de fixare. Bolțurile de prindere de compensare permit o compensare a ecartamentului de ± 1 mm într-una sau în toate direcțiile. Șurubul de prindere cu coadă de rândunică se fixează fără filet cu coada de rândunică într-o muchie scurtă de prindere a piesei de prelucrat.

Vizitați-ne în perioada 18 - 23 septembrie la EMO 2023 la Hanovra, în hala 3, standul I30.

.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso