Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

08.09.2023 00:09

Elemente de prindere hidraulice noi în portofoliul KIPP:

Tehnologia de strângere hidraulică potrivită pentru fiecare sarcină de strângere

HEINRICH KIPP WERK își extinde portofoliul de produse în domeniul tehnologiei de strângere cu o gamă largă de elemente de strângere hidraulice. Cu un total de șapte familii de produse, o mare varietate de sarcini de strângere pot fi acoperite în mod flexibil - de la dispozitive de strângere simple până la aplicații complet automatizate.

Pe lângă elementele de strângere mecanice și pneumatice, HEINRICH KIPP WERK oferă acum clienților săi și o gamă completă de tehnologie de strângere hidraulică. Cele șapte grupe de produse de elemente de susținere, cleme de tragere, cleme cu pârghie rotativă, cleme cu pârghie, cilindri de bloc, cilindri cu șuruburi și cleme oscilante acoperă funcțiile de susținere și de strângere într-o mare varietate de aplicații de strângere hidraulică. Elementele de prindere hidraulice KIPP reprezintă tehnologia de alegere ori de câte ori este necesară generarea și transmiterea unor forțe mari prin utilizarea unor elemente de prindere mici.

Schimbul de informații între mașină și elementul de prindere asigură o bună controlabilitate a dispozitivului de prindere, ceea ce permite, printre altele, o prindere hidraulică optimizată din punct de vedere al timpului de reglare a unei mari varietăți de piese și grupuri de piese de prelucrat. În plus, utilizatorul beneficiază nu numai de standardele înalte de siguranță ale elementelor de strângere, ci și de o reducere semnificativă a timpilor de strângere și de desprindere.

În funcție de faptul că elementele urmează să fie utilizate în dispozitive de strângere automatizate sau neautomatizate, KIPP pune la dispoziția clienților săi elemente de strângere cu acțiune simplă sau dublă. În timp ce timpul de revenire nu poate fi definit pentru primele, acest lucru este posibil pentru elementele de strângere cu acțiune dublă, ceea ce le predestinează pentru utilizarea în procesele automatizate.


Șapte soluții pentru o gamă largă de sarcini de strângere Cu un total de șapte familii de produse, KIPP acoperă în mod fiabil toate sarcinile din procesul de strângere hidraulică: 1.


Elementele de sprijin hidraulice previn vibrațiile și devierile pe piesa de prelucrat în timpul prelucrării piesei de prelucrat. 2.
Elementele de sprijin hidraulice previn vibrațiile și devierile pe piesa de prelucrat cleme hidraulice de tragere în jos pentru transmiterea laterală a forței de strângere către piesa de prelucrat. 3. 3. Datorită construcției lor compacte, clemele hidraulice cu
pârghie rotativă sunt foarte bine adaptate pentru dispozitivele de prindere cu spațiu limitat. 4. Clemele hidraulice cu
pârghie se utilizează atunci când piesa de prelucrat trebuie să fie scoasă liber în sus când dispozitivul de prindere nu este fixat. 5. 5. Cilindrii
hidraulici cu bloc pot fi utilizați ca cilindri de împingere și de tragere și sunt predestinați pentru sarcini de strângere care necesită curse liniare scurte cu forțe mari. 6.
Cilindrii hidraulici cu șuruburi pot fi instalați direct într-un dispozitiv de strângere și utilizați ca cilindri de împingere și de tragere. 7. Cilindrii
hidraulici cu bloc pot fi utilizați ca cilindri de împingere și de tragere clemele hidraulice oscilante sunt concepute pentru dispozitive de prindere în care punctele de prindere trebuie să fie libere în timpul îndepărtării și introducerii.


Vizitați-ne în perioada 18 - 23 septembrie la EMO 2023 la Hanovra, în hala 3, standul I30.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso