Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

09.08.2023 00:08

Tehnologie de control pentru coloane de ridicare și cilindri electrici

Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile

RK Rose+Krieger își extinde gama de produse de succes a comenzilor MultiControl II cu o versiune compactă fără fir. Caracteristica specială: Noul MultiControl II duo accu are un adaptor de baterii special conceput pentru a accepta baterii standardizate de la producători cunoscuți. Astfel, utilizatorii pot utiliza în mod optim sistemele de baterii existente pentru a încărca unitatea de control. Sistemul de control sincron va fi prezentat pentru prima dată unui public larg de profesioniști la târgul Motek.



MultiControl II duo accu este ideal pentru implementarea sistemelor mobile în domeniul intralogisticii și al stațiilor de lucru de asamblare. Cărucioarele de atelier reglabile în înălțime și/sau înclinabile, dispozitivele de ridicare și mesele de lucru pot fi mutate cu ușurință de la un post de producție la altul, unde pot fi ajustate ergonomic la dimensiunea lucrătorului și aduse în poziția optimă de lucru. Limitarea razei de acțiune cu ajutorul cablurilor și pericolele de împiedicare asociate sunt de domeniul trecutului.



Gamă completă de funcții

Versiunea cu baterii a comenzii sincrone are aceeași gamă de funcții ca și modelele conectate prin cablu. La fel ca modelele cu fir, MultiControl II duo accu poate fi combinat pentru a forma sisteme mai mari, cu până la opt controlere sau 16 acționări, permițând astfel implementarea unor sisteme mobile complexe sau a unor cerințe deosebit de puternice. În sistemele mai mari, comanda principală monitorizează în permanență starea de încărcare a bateriilor de la comenzile individuale. Astfel, bateriile descărcate pot fi identificate direct și fără o căutare îndelungată.

La fel ca și versiunea cu fir a MultiControl II duo, noul control este disponibil și în versiunea Basic și Premium cu funcții software suplimentare.



MultiControl II duo accu este operat intuitiv prin intermediul unei comenzi manuale cu un design capabil de grafică. Consumul în regim de așteptare al sistemului global eficient din punct de vedere energetic, format din unitatea de control și combinatul portabil, este mai mic de un watt. Pentru conectarea la nivelurile de control supraordonate, sistemul de control fără fir dispune de interfața serială RS-485 și de protocolul standardizat Modbus RTU. Monitorizarea standard a ciclului de funcționare, a supracurentului și a temperaturii îl protejează împotriva supraîncărcării.



Accesorii extinse

Pe lângă software-ul de service și configurare RKX, cu multitudinea de opțiuni și funcții de interacțiune, accesoriile controlerului fără fir includ și o interfață I/O pentru controlul MultiControl II duo accu prin intrările și ieșirile digitale ale unui PLC. De asemenea, sunt disponibile diverse cabluri pentru interconectarea în rețea a accu și a controlerului, precum și a mai multor controlere între ele, comutatoare manuale cu două sau șase taste funcționale și un sertar pentru comutatoare manuale, precum și un comutator de picior cu două taste funcționale și cablul adaptor corespunzător.



Târgul Motek RK Rose+Krieger va fi prezentă cu un stand mare și la târgul Motek din 2023. Pe o suprafață de 200 m2 în hala 3 - standul 3203, furnizorul de gamă completă își va prezenta gama completă de tehnologie liniară, tehnologie de asamblare a profilelor, tehnologie de conectare și tehnologie de module. În acest an, noul MultiControl II duo accu și noul sistem de asamblare din oțel inoxidabil (EMS) sunt punctele de atracție ale standului.

Mai multe știri

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate
Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate