Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

14.07.2023 01:07

Sistem de montare din oțel inoxidabil pentru structuri de rafturi

Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate

Cu noul său sistem de asamblare din oțel inoxidabil (EMS), RK Rose+Krieger își extinde gama de produse din oțel inoxidabil cu elemente de conectare inovatoare pentru montarea structurilor industriale de cadre realizate din tuburi pătrate sau rotunde de dimensiunea comună 40. O tehnică specială de prindere permite o asamblare sau dezasamblare simplă, rapidă și sigură în doar câțiva pași.



Noul EMS de la RK Rose+Krieger este o alternativă curată și cu costuri reduse la construcțiile din tuburi sudate. Clientul primește elemente de conectare gata prelucrate, inclusiv o tehnologie de strângere inovatoare, pe care le poate combina cu tuburi din oțel inoxidabil tăiate la lungime pentru a crea orice ramă sau balustradă dorită.



În prezent, sunt disponibile cinci elemente EMS diferite, atât în versiunea pentru tuburi rotunde, cât și pentru tuburi pătrate: colțuri, piese în T, conectori transversali, conectori cu 3 grinzi și elemente de picior cu conexiune reglabilă la picior. Pe lângă orificiul filetat pentru piciorul reglabil, elementele de picior EMS au un al doilea orificiu pentru scurgerea lichidului de curățare.



Fiecare dintre elementele EMS este furnizat cu conectori de tensionare din oțel inoxidabil turnat, care sunt împinși în țevile de conectare și strânși ferm prin strângerea unui șurub. Acest lucru creează o conexiune sigură care poate fi totuși eliberată în orice moment. Tehnica specială de strângere, care poate compensa toleranțe de până la doi milimetri, asigură un contact sigur în patru puncte atât în tuburile rotunde, cât și în cele pătrate și, astfel, o fixare bine centrată pe toată circumferința.



Noul sistem de asamblare din oțel inoxidabil este o soluție deosebit de durabilă, deoarece elementele de conectare și conectorii de strângere pot fi combinați cu orice tub rotund sau pătrat din oțel inoxidabil cu o secțiune transversală de 40x2. În plus, rafturile asamblate pot fi dezasamblate în orice moment, transportate cu economie de spațiu și reasamblate într-o formă nouă.



Domeniile tipice de aplicare a elementelor de conectare EMS sunt construcțiile de rafturi în domenii legate de alimente, în camere curate și în toate celelalte medii industriale în care construcțiile din oțel inoxidabil sunt avantajoase sau dorite.

Se ia în considerare o extindere a EMS cu elemente de conectare suplimentare.

Mai multe știri

Trei noi suporturi de monitoare pivotante pentru flexibilitate maximă și ușurință de utilizare
Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate