Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

13.09.2023 01:09

RK Rose+Krieger: Axele liniare cu două tuburi EP(X)-II cu dimensiuni noi

Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate

cu unitățile cu tub dublu din seria EP(X)-II, RK Rose+Krieger oferă o soluție robustă pentru poziționarea precisă a sarcinilor medii și mari în orice poziție de montare. După dimensiunile 30 și 40, dimensiunea 50 adaugă acum încă o dimensiune populară a axei în portofoliul RK. Vizitatorii comerciali interesați pot afla mai multe despre axele liniare EP(X)-II la Motek din Stuttgart.


Ca și celelalte modele din serie, noua dimensiune 50 cu ax trapezoidal și o lungime totală de până la 3 m de la RK Rose+Krieger compensează momentele de îndoire ridicate în timpul reglării manuale și cu motor. Alte avantaje ale axelor liniare robuste sunt ușurința de întreținere și faptul că pot fi ușor de curățat. Printre altele, conceptul de piuliță de ghidare divizată contribuie la ușurința de întreținere: În caz de uzură, aceasta poate fi înlocuită cu ușurință, fără a fi necesară demontarea axei liniare.



Unități liniare cu acționare cu șurub trapezoidal sau cu șurub cu bile

Unitățile cu două tuburi impresionează prin caracteristicile lor de rulare foarte bune, cu rigiditate ridicată și fără joc al căruciorului de ghidare pe întreaga cursă. Caracteristicile foarte bune de rulare, uzura redusă și, prin urmare, durata de viață lungă a unităților liniare EP(X)-II sunt asigurate de materiale moderne și de utilizarea standard a ghidajelor glisante de înaltă performanță. Sunt disponibile atât axe dublu-tubulare cu acționare cu șurub trapezoidal din seria EP(X)-II, cât și versiuni duble cu arbore solid și acționare precisă cu șurub cu bile din seria EPX-II KG - primele sunt mai potrivite pentru mișcări ocazionale, iar cele din urmă și pentru mișcări dinamice. Utilizatorii pot combina soluțiile standard compatibile între ele după cum doresc. Unitățile liniare utilizate depind de cerințele aplicației respective.



Compatibile cu modelele anterioare

Unitățile liniare din seria EP(X)-II sunt compatibile cu unitățile EP(X) populare anterioare în toate dimensiunile funcționale, dimensiunile exterioare și pasurile axelor. Prin urmare, aplicațiile în care sunt utilizate modelele mai vechi pot fi optimizate cu noile modele fără niciun efort de proiectare. Nu este necesară înlocuirea accesoriilor, cum ar fi volanele sau indicatoarele de poziție.



Diverse versiuni disponibile

Unitățile cu tub dublu sunt disponibile la alegere în versiuni cu ax cu "filet pe dreapta și pe stânga", "filet pe dreapta sau pe stânga" sau cu filet divizat. Opțional, este disponibilă o prindere manuală a fusului cu blocare prin fricțiune. Aceasta asigură blocarea sigură a căruciorului de ghidare și, în acest fel, previne reglarea neintenționată a căruciorului.

RK Rose+Krieger își va prezenta gama largă de soluții pentru construcția de mașini speciale la Motek din Stuttgart, în perioada 10-13 octombrie, la standul 3203 din hala 3.

Mai multe știri

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile
Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate