Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.10.2023 05:10

RK Rose+Krieger: Axele liniare ușoare acționate de axă

Axe liniare pentru reglare manuală

Fie că este vorba de ghidare, reglare, poziționare sau deplasare uniformă, cerințele pentru secvențele de mișcare liniară sunt la fel de variate ca și soluțiile posibile. RK Rose+Krieger oferă trei unități liniare mici, special pentru reglarea manuală precisă.



Fie că este vorba de axe manuale sau acționate cu un singur tub, cu două tuburi sau cu profil, cu ghidaj cu recirculare cu role sau cu bile, combinate cu curea dințată sau cu acționare prin ax - portofoliul de tehnologie liniară RK Rose+Krieger pentru tehnologia de profil, liniară și de conectare dispune de unitatea liniară potrivită pentru aproape orice aplicație. Spectrul include componente de mișcare liniară pentru reglaje ocazionale, manuale, precum și pentru mișcări frecvente și poziționări foarte dinamice în utilizare continuă. Axele liniare mici, acționate prin axă și reglabile manual, de tip RK Compact, RK LightUnit și PLM sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea cu cupluri mici și greutățireduse.



Axă liniarămonotub cu greutate redusă

Axa liniară RK LightUnit, acționată prin axă, a fost dezvoltată pentru o reglare manuală simplă. Are un ax din aluminiu și rulmenți cu alunecare din plastic. Aceștia asigură un design cu greutate redusă, astfel încât axa liniară poate fi deplasată fără un efort mare. O buză de etanșare din plastic elastic protejează axul. Axa liniară cu un singur tub este disponibilă în mărimea 30 pentru o cursă maximă de până la 920 mm.



Axă liniară plată cu cursă scurtă

RK Compact este o axă liniară plată cu cursă scurtă pentru reglarea ocazională a sarcinilor mici cu curse scurte. Are un raport ideal între absorbția cuplului și dimensiunile de instalare și este deosebit de potrivită pentru spații de instalare mici datorită dimensiunilor sale compacte. RK Compact este disponibil din stoc în dimensiunea 30 cu curse standard de 10, 20, 30 și 50 mm. Cursele standard pentru dimensiunile 50, 80 și 120 sunt de 25, 50, 75 și 100 mm. Toate unitățile cu aceste curse sunt gata de livrare în 48 de ore. "Cu toate acestea, curse mai mari de până la 130 mm (dimensiunea 30) sau 400 mm (toate celelalte dimensiuni) sunt, de asemenea, disponibile la cerere - aceste produse personalizate necesită atunci doar puțin mai mult timp", spune Tim Hallau, manager de produs pentru tehnologie liniară la RK Rose+Krieger. Opțional, axa poate fi livrată și ca ghidaj pur glisant, fără acționare a axului.



Axă liniarăprofilată pentru sarcini ușoare

Unitatea liniară de tip PLM în dimensiunile 20 și 40x20 este disponibilă pentru curse personalizate de până la 855 mm. Cursele sale maxime sunt semnificativ mai lungi decât cele ale RK Compact. Caracteristica specială a unității liniare mici este acoperirea cu bandă de oțel a axului de acționare pentru a-l proteja de murdărie. Axa liniară este, de asemenea, disponibilă ca ghidaj glisant pur, fără acționare a fusului.

Mai multe știri

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate
Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile
Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate