Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Racorduri de țevi din oțel inoxidabil pentru gama de sarcini rezistente la impact de la RK Rose+Krieger

Rezistent la temperatură și coroziune

Pentru conectarea stabilă a țevilor, conectorii de țevi cu clemă reprezintă o alternativă ieftină și extrem de flexibilă la construcțiile complexe de tip in-house sau sudate. RK Rose+Krieger a dezvoltat clemele robuste pentru sarcini grele și aplicații rezistente la impact. Acești conectori de tuburi din oțel inoxidabil de înaltă rezistență sunt extrem de rezistenți la temperatură și coroziune și sunt special concepuți pentru sarcini dinamice.


Conectorii de tuburi clampabili de la RK Rose+Krieger reprezintă întotdeauna soluția ideală atunci când componentele trebuie să fie conectate cu forță și în mod permanent rezistente și, în același timp, să fie ușor de instalat și de îndepărtat. Pe lângă conectorii de tuburi ușori din plastic și aluminiu masiv, producătorul din Minden oferă, de asemenea, conectorii de tuburi din oțel inoxidabil Robust Clamps pentru sarcini grele și aplicații rezistente la impact.



Conectorii de tuburi din oțel inoxidabil de înaltă rezistență

Robust Clamps, rezistenți la temperatură și coroziune, sunt deosebit de rigizi și își păstrează rezistența ridicată chiar și sub sarcini dinamice. Datorită pasivizării electrochimice - conectorii de tuburi sunt electropolizați într-o etapă finală - sunt mai rezistenți și mai ușor de curățat decât elementele fabricate din oțel inoxidabil netratat. Conectorii de țevi stabili și fiabili sunt ideali pentru construcțiile exigente și rezistente la coroziune, cum ar fi cele întâlnite în zonele exterioare, dar și pentru aparatura și ingineria instalațiilor din industria chimică. Datorită designului lor special, cu tranziții netede ale conturului, rugozitate redusă a suprafeței, fante mari și modele de găuri oarbe, acestea previn acumularea de murdărie și, prin urmare, sunt predestinate și pentru aplicații legate de alimente.



Forțe de strângere ridicatepentru sarcini grele

Forțele de strângere ridicate ale conectorilor de țevi Robust Clamps asigură o conexiune fiabilă și rezistentă chiar și în cazul unor sarcini dinamice. Șuruburile hexagonale externe pot fi strânse sau slăbite cu ușurință cu ajutorul unor unelte standard. Tipurile de serie cu flanșă (FK), unghiulară (W), de bază (FS) și cu clemă transversală (K) sunt disponibile în prezent în dimensiuni cuprinse între 12 și 40 mm.

Mai multe știri

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate
Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile
Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate