Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Soluții de sistem pentru intralogistică de la RK Rose+Krieger

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri

Prin utilizarea unor sisteme optimizate la locul de muncă și de transport, companiile protejează sănătatea angajaților lor și economisesc timp și costuri de producție. Cu un sistem modular de peste 50.000 de componente individuale, RK Rose+Krieger oferă baza ideală pentru soluții de sistem personalizate în domeniul intralogisticii pentru fluxuri interne perfecte de materiale. Vizitatorii comerciali interesați pot afla mai multe informații despre gama largă de soluții ale producătorului din Minden la LogiMAT 2024 din Stuttgart.

Intralogistica este un factor cheie în succesul economic al unei companii. Acest lucru face cu atât mai important ca sistemele de stații de lucru și de transport să fie adaptate în mod optim la aplicația respectivă. Portofoliul larg de produse al RK Rose+Krieger permite soluții de sistem sofisticate cu ajutorul cărora se poate optimiza fluxul intern de materiale. Componentele se potrivesc perfect, iar seriile sunt compatibile între ele.

Cărucioare de transport și sisteme de depozitare mobile personalizate

Pentru fluxul intern de materiale, trebuie depozitate și transportate o mare varietate de componente și scule. Acesta este motivul pentru care cărucioarele de materiale și sistemele de depozitare care sunt perfect adaptate la sarcina respectivă reprezintă o condiție prealabilă pentru o producție fără probleme. Cu ajutorul sistemului modular de produse de la RK Rose+Krieger, pot fi fabricate cărucioare de transport și sisteme de depozitare individuale pentru a optimiza fluxul de materiale. Acestea pot fi personalizate, extinse sau transformate complet în sisteme noi, în funcție de necesități.


Sisteme de stații de lucru de asamblarespecifice sarcinilor

Cerințele pentru stațiile de lucru de asamblare industriale sunt la fel de individuale ca și produsele care sunt fabricate la acestea. Acestea nu trebuie doar să îi scutească pe angajați de sarcini obositoare din punct de vedere fizic sau monotone, ci și să contribuie la realizarea sigură și fără erori a proceselor de lucru. Adesea este chiar necesar să le integrăm în lumea digitală a muncii. În plus, trebuie să se garanteze siguranța ansamblului și în cazul schimbării angajaților - un factor decisiv, în special în ceea ce privește asigurarea calității. Abordările LEAN și sistemele de asistență de sprijin joacă un rol major în acest sens. Cu soluțiile de la RK Rose+Krieger, posturile de lucru pentru asamblare specifice sarcinilor pot fi configurate gata de utilizare, de la simple bănci de lucru standard până la posturi de lucru de înaltă tehnologie (parțial) automatizate, cu suport pentru roboți și sisteme de asistență optică.


Târgul LogiMAT

RK Rose+Krieger expune pentru prima dată la LogiMAT în acest an. În perioada 19-21 martie, vizitatorii interesați pot afla mai multe despre soluțiile de sistem ale producătorului din Minden la târgul internațional de soluții intralogistice și de gestionare a proceselor. Furnizorul de game complete își va prezenta portofoliul cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri la centrul de expoziții din Stuttgart, în Galeria 1, standul 1GA81.

.


Mai multe știri

Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate
Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile
Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate