Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

RK Rose+Krieger extinde programul de axe liniare monotubulare

Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată

RK Rose+Krieger își extinde gama de axe liniare cu un singur tub pentru o simplă reglare manuală cu ghidajele glisante telescopice RK LightUnit-G și RK LightUnit-G RK LightUnit-G. Caracteristicile speciale ale noilor axe liniare realizate din aluminiu sunt poziția de blocare reglabilă a căruciorului sau a tubului de ghidare, designul cu greutate redusă, rezistența la coroziune și asamblarea simplă cu o singură unealtă.



Axa liniară monotubulară RK LightUnit cu acționare prin ax a fost dezvoltată special pentru o reglare manuală simplă. Are un ax din aluminiu și rulmenți cu alunecare din plastic. Aceștia asigură un design cu greutate redusă, astfel încât căruciorul de ghidare poate fi deplasat cu puțin efort. RK Rose+Krieger a adăugat acum la aceste axe liniare monotubulare ghidajele glisante telescopice RK LightUnit-G și RK LightUnit-G cu pozițiide blocare reglabile.


Funcție de blocare reglabilă

Profilul de ghidare din aluminiu al RK LightUnit-G poate fi tăiat la dimensiune până la o lungime de 1.500 mm. Elementele de poziționare sunt fixate în canelura profilului de ghidare C deschis pentru poziționarea exactă a căruciorului de ghidare reglabil manual. În timpul mișcării, șurubul de blocare al căruciorului de ghidare se angrenează automat în aceste elemente de poziționare. Particularitatea față de alte soluții constă în faptul că elementele de poziționare din aluminiu pot fi deblocate în orice moment cu ajutorul unei chei Allen și blocate din nou într-o altă poziție. Acest lucru înseamnă că se poate realiza orice număr de poziții de blocare fără a fi nevoie de găurire.



Spre deosebire de RK LightUnit-G, versiunea telescopică are un tub de ghidare care poate fi poziționat manual. Orice număr de poziții de blocare poate fi definit, de asemenea, cu ajutorul elementelor de poziționare din profilul de ghidare C.


Versatilitate

Ghidajele glisante sunt ideale pentru aplicații precum reglarea formatului pe liniile transportoare, poziționarea senzorilor și a barierelor luminoase, opritoare de ferăstrău, construcția de corpuri și aplicații în care este necesară o simplă poziționare manuală sau o ajustare a înălțimii. Cărucioarele de ghidare din plastic sunt disponibile în 3 versiuni diferite pentru a îndeplini diversele cerințe. În cazul în care aplicația o impune, pot fi utilizate diferite tipuri de cărucioare de ghidare pe un singur profil de ghidare. Fiecare element individual al noilor ghidaje glisante poate fi comandat separat de către utilizator. Datorită acestui sistem modular, ele pot fi combinate în mod flexibil în funcție de cerințe. Un alt avantaj este faptul că toate componentele pot fi furnizate rapid din stoc.

Mai multe știri

Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate
Nou: Control sincronizat fără fir MultiControl II duo accu pentru mai multă flexibilitate și confort în sarcinile de reglare mobile
Tehnologia de îmbinare inteligentă ca alternativă la îmbinările sudate