Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Încuietori cu clichet din oțel inoxidabil nou în portofoliul KIPP

Închidere sigură pentru toate mediile

Rezistente la umezeală, acid și apă de mare: Noile încuietori din oțel inoxidabil cu mâner de la HEINRICH KIPP WERK sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații în interior și exterior. Elementele de închidere bine conturate se integrează la nivel în uși, clapete sau capote. Ele impresionează nu numai prin designul lor elegant și redus, ci și prin manevrarea lor simplă și sigură. Pentruaplicațiile care necesită acționare de la distanță, este disponibilă o variantă cu conexiune prin cablu Bowden.

HEINRICH KIPP WERK a adăugat două familii de produse din oțel inoxidabil A4 la gama sa de încuietori cu clichet cu mânere. Materialul deosebit de rezistent la coroziune predestinează cele două noi serii K1850 și K1851 nu numai pentru utilizarea în interior, ci și pentru o mare varietate de aplicații în exterior. De exemplu, elementele de închidere cu formă pot fi utilizate în industria auto, tehnologia medicală, ingineria mecanică, construcția de bărci și nave, case mobile și rulote, industria aerospațială și industria mobilei.

Echipate cu un mâner retractabil, încuietorile cu clichet din oțel inoxidabil permit instalarea încastrată în uși, clapete sau capote, unde funcția lor de clichet garantează atât o blocare rapidă, cât și sigură. Utilizatorul activează funcția de blocare prin simpla apăsare. În zonele cu cerințe de securitate mai ridicate, se poate utiliza o versiune cu încuietoare.

Încuietorile cu clichet din oțel inoxidabil sunt disponibile în două dimensiuni diferite pentru grosimi ale foilor de ușă de la 2 la 12 mm și de la 12 la 22 mm, opțional cu o suprafață lucioasă sau mată. Modelele din seria K1851 sunt echipate suplimentar cu o conexiune pentru cablu Bowden. Această variantă își dovedește utilitatea ori de câte ori spațiile de instalare inaccesibile îngreunează operarea sau când aspectele ergonomice și de siguranță necesită o operare la distanță. Cablul Bowden (K1646) nu este inclus în pachetul de livrare și trebuie comandat separat.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso