Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Noi roți de mână din aluminiu de la KIPP

Ergonomic în mâner, sigur în proces

Noile volane din aluminiu de la HEINRICH KIPP WERK sunt convingătoare nu numai din punct de vedere vizual, ci și din punct de vedere al ergonomiei și al siguranței în exploatare. Datorită designului lor inovator, elementele de comandă sunt deosebit de ușor de utilizat și se integrează practic fără probleme în procesul de producție. Utilizatorul poate alege între șase versiuni de dimensiuni diferite și două variante de culoare.

HEINRICH KIPP WERK a adăugat la gama sa o serie de volane deosebit de ușoare, realizate din aluminiu, care combină perfect funcția și designul. Elementele de comandă sunt concepute în principal pentru a fi utilizate în ingineria mecanică și a instalațiilor, pentru a efectua reglaje și setări manuale, de exemplu la fitinguri, mașini-unelte sau motoare cu angrenaje. În plus, volanul poate fi utilizat pentru a deplasa părți individuale ale mașinii în caz de urgență.

Volantele din aluminiu sunt disponibile ca volane cu raze sau cu discuri, fie fără manivelă, fie cu un mâner cilindric rotativ sau pliabil. Acesta din urmă oferă utilizatorului o senzație optimizată și o aderență foarte bună datorită formei sale conice și a unui umăr cilindric. Atunci când este pliat, mânerul cilindric dispare complet în volan. Acest lucru reduce contururile care interferează cu procesul și, în același timp, minimizează riscul de rănire. Alte avantaje ale roților de mână sunt înălțimea redusă de instalare în versiunile fără și cu mâner rabatabil, greutatea redusă datorită materialului și toleranța redusă în ceea ce privește excentricitatea radială și axială de mai puțin de 0,4 mm.

Pentru fixarea volanului, sunt disponibile variante cu blocare prin fricțiune și cu blocare pozitivă
- cu canal de cheiță
- cu canal de cheiță și cheie cu pană cu cale de cheiță
- cu cale de cheiță și alezaj transversal sau
- cu cale de cheiță, cale de cheiță și alezaj transversal
. Un capac negru al butucului îmbunătățește rotunjimea radială și axială. Un capac negru al butucului îmbunătățește aspectul și reduce pătrunderea murdăriei.

Toate modelele au un strat de pulbere durabil și sunt disponibile în negru sau argintiu. Manetele cu raze sunt disponibile cu diametre de 125 mm și 160 mm, iar cele cu discuri sunt disponibile de la 80 mm la 125 mm.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso