Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.06.2023 00:06

Bucșe de poziționare cu senzor de stare de la KIPP

Toate pozițiile sunt sub control

HEINRICH KIPP WERK și-a extins portofoliul cu o nouă serie de bucșe inteligente de poziționare și localizare cu un senzor de stare. Acestea permit controlul central al poziției știfturilor de blocare și de blocare cu bilă în procesul de producție. Bucșelesunt disponibile opțional complete cu senzor integrat sau, alternativ, pot fi echipate de către utilizator cu tipuri de senzori inductivi disponibili în comerț.

Cu o nouă serie de bucșe inteligente de poziționare și de localizare, KIPP sprijină utilizatorul în a face procesele sale și mai transparente și mai sigure. Bucșele cu senzor de stare integrat permit controlul procesului în funcție de acționare. În plus, se poate asigura faptul că elementul de acționare sau de blocare se află în poziția dorită, de exemplu, la reglarea formatului mașinilor de ambalat sau pe dispozitivele de asamblare în construcția clasică de mașini.

Bucșele formează un punct de fixare pentru știfturile de blocare și de blocare cu bilă, în care se pot bloca în mod sigur și precis. În bucșele de poziționare și de blocare este instalat standard un senzor inductiv, care poate fi reglat în mod variabil prin intermediul unei piulițe de strângere. Acest lucru face posibilă detectarea electronică a faptului că un șurub se află sau nu în locaș. Atunci când se utilizează mai multe socluri, se poate determina în care dintre ele se află elementul de acționare sau de blocare.

Senzorii au un cablu PVC tripolar de doi metri, care transmite semnalele procesate de senzor la controlul mașinii. Acest lucru oferă utilizatorului posibilitatea de a controla poziția zăvorului dintr-o locație centrală. Acest lucru este deosebit de important pentru secvențele relevante pentru proces. Aici, de exemplu, se poate specifica, prin intermediul controlului etapelor de lucru individuale, că un ciclu de prelucrare începe numai atunci când toate șuruburile sunt în poziția corectă.

Noua serie include bucșe de poziționare din oțel sau oțel inoxidabil, bucșe de poziționare din oțel inoxidabil, precum și bucșe de poziționare din oțel inoxidabil pentru șuruburi cu blocare cu bilă cu acționare rotativă. Fiecare variantă este disponibilă fie complet cu un senzor de stare, fie ca versiune pe care clientul o poate monta singur. Aceasta din urmă are o piuliță de strângere pentru montarea unui senzor inductiv disponibil în comerț cu un diametru de 3 mm.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso