Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Produse inteligente pentru mai multă siguranță

Șuruburi de blocare și bucșe de poziționare noi cu senzor de stare de la norelem

norelem continuă să își extindă gama extinsă în domeniul produselor cu senzor de stare și, pe lângă șuruburile de blocare, oferă acum și bucșe de poziționare cu senzor de stare. Cu aceste produse noi și inteligente, norelem este pionier pe piață: integrarea senzorilor inductivi reduce pierderile de material și crește semnificativ fiabilitatea procesului.

Procesele de fabricație trebuie să devină mai stabile, mai precise și mai fiabile. Produsele cu monitorizare a stării și a poziției asistată de senzori, cum ar fi șuruburile de blocare norelem și bucșele de poziționare cu senzori de stare, oferă aici un avantaj clar.

În cazul șuruburilor de blocare cu senzor de stare, un senzor integrat în mâner detectează starea șurubului. Senzorul este conectat la controlul mașinii prin intermediul unui cablu PVC cu trei fire. Starea (blocat sau tras) poate fi detectată cu precizie, permițând astfel controlul procesului în funcție de acționare. Astfel, lungimea, înălțimea și poziția componentelor mobile pot fi ajustate cu și mai multă precizie. Pinii de blocare de la norelem sunt disponibili din oțel sau oțel inoxidabil.


Bucșele de poziționare cu senzor de stare au un senzor reglabil în mod variabil pe bucșă. Pe modelele "pentru senzor de stare", utilizatorul poate monta un senzor inductiv disponibil în comerț cu un diametru de 3 mm. Senzorul inductiv detectează semnalul și îl transmite la controlul mașinii, care, de exemplu, începe ciclul de producție numai atunci când toate elementele de acționare sau de declanșare se află în poziția corectă. Monitorizarea electronică a stării este utilizată, printre altele, în industria ambalajelor, în special la reglarea formatului mașinilor de ambalat.


Pe lângă șuruburile de blocare și bucșele de poziționare, norelem are în gama sa și piese de împingere cu arc cu senzor de stare și senzori de stare din oțel inoxidabil cu suport pentru cleme rapide.




Mai multe știri

norelem își extinde gama pentru a include sisteme modulare de fixare pentru tehnologia de măsurar...

norelem își extinde gama de piese standard

balamalenorelem pentru profile de aluminiu

Balamalele pot fi găsite o...

Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare