Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem la all about automation

Un camion plin de inovații

La all about automation Heilbronn, în perioada 15-16 mai 2024, norelem va prezenta la SHOWTRUCK numeroase inovații de produse din diverse sectoare, cum ar fi construcția de mașini și instalații, industria auto, industria de ambalare și industria farmaceutică și alimentară. De asemenea, vizitatorii pot aștepta cu nerăbdare un concurs cu premii atractive legate de norelem.



Anul acesta, norelem va expune pentru prima dată la all about automation din Heilbronn. În SHOWTRUCK-ul verde din fața porților halei, compania va expune produse inovatoare pe care vizitatorii le vor putea atinge și experimenta, cum ar fi elemente de susținere și de prindere, precum și știfturi de blocare cu senzori integrați de la divizia Smart Products. Acestea facilitează verificarea strângerii și a opritoarelor chiar înainte de prelucrarea piesei de prelucrat. La standul mobil al târgului vor fi prezentate, de asemenea, noile cleme plate și laterale adăugate la gama de produse, precum și mandrinele de prindere pentru alezaje mici și prinderea automată.



Punctele de atracție din domeniul tehnologiei liniare includ șine de ghidare liniare drepte și curbe și cărucioare de ghidare cu role potrivite pentru deplasarea curbă a cărucioarelor de ghidare. norelem oferă o gamă de șine de ghidare cu curbe de până la 180° pentru aplicații rotative. Noul sistem de ghidare liniară permite configurații simple și libere ale căilor de rulare, atât cu șine drepte, cât și curbe.



Ca un corespondent digital al BIG GREEN BOOK, norelem își va prezenta magazinul online cu noi caracteristici și funcții practice și va fi disponibil împreună cu echipa sa de la târg pentru a răspunde la toate întrebările legate de gama de peste 100.000 de produse.000 de produse.



SHOWTRUCK-ul norelem se va afla în fața porților halei all about automation din Heilbronn, standul S-101, în perioada 15 - 16 mai.



Vizitatorii își pot asigura biletul folosind codul de invitație norelem:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Mai multe știri

Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare
Cleme cu eliberare rapidă ca elemente de legătură în sistemul de schimbare rapidă de la norelem

30.10.2023 01:05

Inginerul nou-venit 2023
Trei candidați în finala incitantă de la Motek, echipele câștigătoare - powered by norelem

27.09.2023 01:00

norelem la Motek 2023
Produse remarcabile de la norelem și proiecte interesante în cadrul Concursului pentru debutanți în inginerie

Fie că este vorba de uși glisante, sertare, șine de glisare sau glisiere de glisare - domeniile d...