Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Nou la norelem: Sisteme de fixare pentru tehnologia de măsurare

norelem își extinde gama pentru a include sisteme modulare de fixare pentru tehnologia de măsurare. Acestea asigură rezultate de măsurare fiabile și precise prin optimizarea poziționării pieselor de testare. Tehnologia de măsurare precisă este esențială în automatizare pentru a asigura calitatea produselor prin monitorizarea continuă a datelor de măsurare și testare. norelem se diferențiază de concurență prin soluția sa modulară flexibilă.



Sistemele de fixare ajută la fixarea pieselor de testare în siguranță și cu o precizie repetabilă folosind cea mai mică forță de prindere posibilă. norelem se distinge în mod deliberat de tehnologia de prindere și se referă "numai" la sistemele de fixare, deoarece sunt necesare forțe semnificativ mai mici pentru a configura chiar și sisteme complexe. Modulele standardizate permit schimbări rapide pentru sarcini de măsurare în continuă schimbare, de exemplu în etichetare, laser și tehnologie de dozare, manipulare și industria alimentară.



Pentru fixări unice și sarcini de măsurare recurente

norelem are în programul său diverse soluții pentru tehnologii de măsurare comune: dispozitive de fixare pentru măsurarea tactilă a pieselor pe mașini de măsurat în coordonate, pentru procese de măsurare optică, precum și pentru măsurarea suprafețelor și a contururilor și, de asemenea, pentru alte procese la cerere.

norelem oferă o gamă largă de module standard combinabile, inclusiv suporturi de bază, module suplimentare, unități de manipulare și elemente de prindere. Datorită interfeței standardizate, acestea pot fi fixate cu precizie și combinate pentru a forma noi dispozitive de fixare cu acuratețe repetată - o soluție economică și eficientă din punct de vedere al resurselor. În plus, toate punctele de măsurare pot fi atinse cu o singură operație de prindere.



Ușor de asamblat, dezasamblat și reutilizat

De asemenea, pot fi comandate seturi de componente de prindere, fiecare pentru mașini de măsurat în coordonate, pentru măsurarea suprafețelor și a contururilor, precum și pentru metode optice de măsurare. Seturile constau într-o selecție predefinită de produse; acestea includ întotdeauna elemente de bază, de montare și de prindere. Acest lucru permite montarea și demontarea cu ușurință a dispozitivelor de prindere și măsurare simple și complexe și prinderea rapidă a pieselor de lucru. Componentele rezistente la uzură și fără întreținere pot fi întotdeauna adaptate la noi sarcini de testare și, prin urmare, reutilizate - fără recalibrare. Noul sistem de paleți cu schimbare rapidă permite, de asemenea, configurarea în afara dispozitivului optic de măsurare.

Mai multe știri

norelem își extinde gama de piese standard

balamalenorelem pentru profile de aluminiu

Balamalele pot fi găsite o...

Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare
Cleme cu eliberare rapidă ca elemente de legătură în sistemul de schimbare rapidă de la norelem