Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Cinci noi familii de produse - multe aplicații posibile

balamalenorelem pentru profile de aluminiu

Balamalele pot fi găsite oriunde trebuie să se facă "clic", de exemplu ca accesorii pentru mobilier, uși și containere. La norelem, clienții pot găsi acum o gamă extinsă de balamale pentru elemente de panouri și profile din aluminiu, de la componente individuale la seturi cu accesorii de montare.

Gama de balamale norelem constă în cinci noi familii de produse: seturi de balamale din aluminiu cu opritor intern și cu bandă, precum și jumătăți de balamale din aluminiu cu opritor intern sau extern și axe din oțel inoxidabil și dopuri de acoperire din plastic potrivite. Balamalele pot fi asamblate la stânga sau la dreapta și pot fi rotite la 360°.



Totul într-unul: setul complet

Varianta setului este cea mai populară. norelem furnizează balamale complete cu toate componentele individuale, inclusiv două jumătăți de balama, un ax și două capace de acoperire. Balamaua poate fi solicitată cu până la 200 N în direcțiile x și y (valoare orientativă neobligatorie) și este furnizată cu o bară pe spate, deoarece aici este prevăzut un singur șurub de fixare. Acest lucru înseamnă că produsul poate fi utilizat numai cu o lățime a canelurii de 8 mm. Balamaua este disponibilă cu un set de montare care cuprinde două șuruburi cu locașuri adâncite și două piulițe cu locaș în T. Această versiune este potrivită numai pentru profilul articolului.



O combinație bună: componentele

Balamalele pot fi, de asemenea, personalizate. Jumătățile balamalei sunt disponibile în interior și exterior și în diferite lățimi (dimensiunea A3), precum și axe potrivite din oțel inoxidabil și dopuri de acoperire din termoplastic. Forțele de încărcare ale acestor balamale sunt de până la 100 N în direcția x și de până la 150 N în direcția y (valori orientative neangajante). Avantajele balamalelor personalizate: Spre deosebire de setul complet, acestea pot fi combinate cu blocurile glisante ale articolului și profilul Bosch (ținând cont de diametrele șuruburilor M5 și M6).



Ușor de instalat: Balamale cu știfturi din plastic

Noile articole includ și balamale cu știfturi din plastic în două versiuni cu diametre ale știfturilor de 6 mm și 8 mm. Unghiul de deschidere al balamalelor este de 120°. Acestea sunt potrivite pentru ușile interioare, nu sunt vizibile pentru utilizator și pot fi utilizate atât la dreapta, cât și la stânga. Pot fi utilizate și ca știft de blocare și se montează rapid și cu economie de spațiu: Carcasa din poliamidă conține un știft din oțel galvanizat care este pur și simplu presat în mânerul cu arc.






Mai multe știri

norelem își extinde gama pentru a include sisteme modulare de fixare pentru tehnologia de măsurar...

norelem își extinde gama de piese standard
Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare
Cleme cu eliberare rapidă ca elemente de legătură în sistemul de schimbare rapidă de la norelem