Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Produse inteligente de la norelem

Soluția pentru procese de prelucrare fără erori

În cadrul Industriei 4.0, instalațiile de producție se transformă din ce în ce mai mult în "fabrici inteligente", în care etapele individuale de producție sunt monitorizate în timp real cu ajutorul unor mașini și senzori inteligenți, iar procesul general este organizat mai eficient. Norelem are, de asemenea, unele dintre aceste "produse inteligente" în gama sa.

Produsele inteligente colectează și transmit în mod independent propriile date de producție și de funcționare către alte dispozitive. Cu toate acestea, ele pot nu numai să stocheze date, ci pot fi echipate și cu informații de producție personalizate, astfel încât produsul conectat în rețea să poată, de exemplu, "porni singur" și să își controleze propriul proces de producție. Această comunicare între produs și utilaj - și persoana care le monitorizează pe ambele - simplifică și optimizează multe procese care înainte necesitau mult timp în producție și în atelier.

Totul în VERDE cu produsele inteligente de la norelem

Produsele inteligente sunt soluția ideală atunci când vine vorba de prelucrarea pieselor de lucru cât mai puțin eronată, de exemplu în cazul prelucrării mecanice. Acestea facilitează verificarea prinderii și a opririlor înainte de prelucrare. Norelem oferă diverse componente inteligente pentru aceste și alte domenii de aplicare.

Șurubul de sprijin inteligent are o suprafață de sprijin de 30 mm și permite poziționarea precisă a piesei de prelucrat.

Procesul de strângere este verificat cu precizie cu ajutorul senzorului de forță pentru cleme rapide, care asigură o strângere perfectă a piesei de prelucrat cu o precizie de repetare crescută.

Brațul de strângere cu senzor de forță monitorizează, de asemenea, procesul de strângere și măsoară forța de strângere în timp real. Clema inteligentă este disponibilă de la norelem în dimensiunile 80 mm, 100 mm și 125 mm.

Transmitere și vizualizare convenabilă a datelor

Modulul Bluetooth de la norelem este un emițător fără fir, compact, care poate fi utilizat în mod universal în domeniul produselor inteligente. Este ușor de instalat și permite afișarea rapidă și vizuală a stării senzorilor.
Gateway-ul formează interfața dintre produsul inteligent și controlerul mașinii. Aceasta permite înregistrarea în timp real a stării de acționare a elementelor de prindere și controlul precis al proceselor.
Cu ajutorul aplicației web norelem, sistemele de strângere pot fi monitorizate în mod convenabil prin intermediul tabletei, smartphone-ului sau desktop-ului. Aplicația permite, de asemenea, monitorizarea simultană a mai multor scule în diferite centre de prelucrare și sisteme de producție.







Profil pe scurt al norelem Normelemente GmbH & Co. KG

Fiecare succes începe cu o idee. De aceea, norelem sprijină proiectanții și tehnicienii din domeniul ingineriei mecanice și a instalațiilor cu componente standardizate care să îi ajute să își atingă obiectivele. În magazinul nostru online simplu și clar, care vă oferă numeroase avantaje, veți găsi selecția potrivită pentru soluția dvs. de proiectare din peste 100.000 de piese standard și de exploatare. Cunoașteți mai multe, găsiți mai multe, găsiți mai repede și, prin urmare, obțineți soluții mai bune.



Economisiți timp, lucrați mai eficient și vă optimizați costurile de proces. Deoarece componentele norelem sunt disponibile imediat, inclusiv date CAD gratuite pentru o proiectare mai rapidă, fără desene sau configurare. Rezultate perfecte cu mai puțin timp și costuri. Avantaj: piesă standardizată.



În calitate de insider consacrat al industriei, ne angajăm să promovăm tinerele talente cu norelem ACADEMY. Pentru ca designerii de mâine să poată începe cu adevărat.

ACADEMIA norelem oferă, de asemenea, cursuri de formare tehnică, seminarii și cursuri de formare pentru produse.

Mai multe știri

Un camion plin de inovații
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare
Cleme cu eliberare rapidă ca elemente de legătură în sistemul de schimbare rapidă de la norelem

30.10.2023 01:05

Inginerul nou-venit 2023
Trei candidați în finala incitantă de la Motek, echipele câștigătoare - powered by norelem

27.09.2023 01:00

norelem la Motek 2023
Produse remarcabile de la norelem și proiecte interesante în cadrul Concursului pentru debutanți în inginerie

Fie că este vorba de uși glisante, sertare, șine de glisare sau glisiere de glisare - domeniile d...