Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Indispensabil pentru fabricarea matrițelor și a sculelor

norelem își extinde gama de piese standard

La norelem, clienții pot găsi acum o gamă largă de piese standard pentru fabricarea matrițelor și a sculelor. Piesele standard sunt elemente standardizate care sunt instalate în orificii sau adâncituri în scule, matrițe sau piese de mașini pentru a asigura mișcarea lină și precisă a pieselor și pentru a minimiza deplasarea laterală.

În total, gama completă norelem a fost extinsă cu 18 familii de produse și aproximativ 2 300 de articole. Noile produse includ piloni de ghidare și pini de ghidare, precum și bucșe de ghidare, tuburi de ghidare și plăci glisante.



Ghidare bună

pe de o parte, norelem oferă piloni de ghidare, tije cilindrice din oțel călit care pot fi utilizate pentru a alinia cu precizie pe verticală piesele în mișcare și pentru a asigura o ghidare stabilă. Tot din oțel călit sunt și știfturile de ghidare norelem, știfturi cilindrice care se potrivesc exact în găurile pilonilor de ghidare.

De asemenea, sunt disponibile bucșe de ghidare, tuburi de ghidare și plăci glisante din bronz cu inserții din grafit sau oțel călit. Compoziția specială a materialului conferă elementelor o rezistență mecanică ridicată și le face rezistente la sarcini și impacturi. Inserția de grafit ca element autolubrifiant minimizează frecarea, reduce uzura elementelor de alunecare și a pieselor mobile și prelungește astfel durata de viață a sculei.



Numeroasele avantaje ale pieselor standard

Utilizarea pieselor standard norelem îmbunătățește atât controlul mișcării, cât și stabilitatea unei scule sau a unei matrițe. Prin urmare, acestea sunt indispensabile în matrițele de injecție, sculele de perforare și alte aplicații de precizie. În calitate de componente standardizate, practic fără întreținere, acestea garantează procese de producție repetabile, calitate ridicată constantă și durabilitatea componentelor. Ele se montează, se dezasamblează sau se înlocuiesc rapid, economisesc reprelucrarea care necesită mult timp și întreținerea intensivă, eliminând astfel factori de cost importanți.

norelem oferă, de asemenea, termene de livrare scurte, deoarece piesele standard sunt ținute în stoc.

Mai multe știri

norelem își extinde gama pentru a include sisteme modulare de fixare pentru tehnologia de măsurar...

balamalenorelem pentru profile de aluminiu

Balamalele pot fi găsite o...

Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare
Cleme cu eliberare rapidă ca elemente de legătură în sistemul de schimbare rapidă de la norelem