Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

Panouri de control detectabile de la KIPP:

Rezolvarea problemelor pentru industria alimentară

HEINRICH KIPP WERK a adăugat noi panouri de control detectabile la gama sa. Sunt disponibile atât produse detectabile vizual, cât și metalic. Acestea sunt concepute pentru industria alimentară și ajută la prevenirea defecțiunilor majore în cazul unei potențiale contaminări în procesul de producție.

Panourile de control detectabile vizual sunt colorate în albastru ultramarin (similar cu RAL5002). Fundalul: culoarea albastră este mai degrabă atipică în sectorul alimentar, astfel încât aceste produse pot fi identificate cu ușurință atunci când intră în contact cu alimentele. În plus, piesele de acționare îndeplinesc cerințe sporite de igienă - de exemplu, mânerul în cruce poate fi curățat foarte ușor datorită conturului închis al mânerului, cu o suprafață netedă.

Piesele de acționare care pot fi detectate din metal fac un pas înainte. Componentele lor pot fi detectate cu ajutorul tehnologiei de inducție. Acest lucru este util în cazul în care un panou de comandă - întreg sau în fragmente - intră accidental în procesul de producție. În acest caz, sistemele speciale de detecție pot selecta în mod fiabil obiectele străine, chiar dacă acestea sunt invizibile cu ochiul liber. Fragmentele de până la 0,027 cm³ (dimensiune de aproximativ 3x3x3 mm) pot fi detectate și ejectate, astfel încât nu trebuie eliminate cantități mari de producție.

Toate piesele de operare detectabile de la KIPP sunt fabricate din termoplastic armat cu fibră de sticlă, conform normelor EU10/2011 și FDA; inserțiile sunt fabricate din oțel inoxidabil 1.4404. Temperatura maximă de funcționare este de 120 °C. Sunt disponibile mânere cu arc, aripă, stea și cruce, precum și butoane zimțate și pârghii de prindere.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso