Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Se poziționează rapid și ușor:

Noi șuruburi de blocare cu acționare rotativă de la KIPP

HEINRICH KIPP WERK și-a extins gama extinsă de produse de șuruburi de blocare cu șase noi versiuni cu acționare rotativă. Piesele de acționare practice permit ajustarea și poziționarea rapidă a componentelor mobile. Acestea sunt ideale pentru toate aplicațiile în care trebuie împiedicată modificarea poziției de blocare din cauza forțelor laterale.

Cele șase noi știfturi de blocare sunt disponibile cu diametre ale știfturilor de 5 mm și 7 mm. Aspectul practic al elementelor de poziționare: acestea permit poziționarea și fixarea rapidă a unei componente prin rotire sau glisare. În funcție de versiune, știfturile de blocare au, de asemenea, un indicator ON/OFF sau un indicator ON/MID/OFF. Aceste marcaje reduc în mod semnificativ riscul de operare incorectă.

Carcasa și știfturile elementelor de poziționare sunt fabricate din oțel nichelat, iar capetele rotative din material termoplastic. Pivotul de blocare al bolțurilor de blocare este conic; bucșele conice potrivite din oțel sunt disponibile ca accesorii în ambele diametre ale bolțurilor.

Utilizatorii pot alege între o versiune filetată și una cu flanșă a bolțurilor de blocare. Versiunea filetată este fixată cu o piuliță de blocare, în timp ce modelul cu flanșă este fixat cu trei șuruburi de fixare.

Bolțurile de blocare cu acționare rotativă de la KIPP nu sunt ideale doar pentru poziționarea pe șine de ghidare în ingineria mecanică, ci și pentru utilizarea în construcția de dispozitive de fixare și în sistemele de ambalare, precum și pentru blocarea extractoarelor sau a dispozitivelor de blocare în ingineria auto.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso