Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Concentrarea asupra bunăstării angajaților

Grupul KIPP a fost certificat ca angajator conștient de familie

Grupul KIPP a finalizat auditul berufundfamilie și a primit certificatul cu același nume. Grupul de companii își documentează astfel eforturile de a oferi tuturor angajaților oferte cuprinzătoare pentru a concilia viața profesională și cea de familie.

Pentru a obține certificatul, executivul berufundfamilie Service GmbH a examinat măsurile și ofertele existente cu care Grupul KIPP oferă deja celor peste 950 de angajați ai săi posibilitatea de a găsi un echilibru stabil între viața de familie și cea profesională. Printre acestea se numără, de exemplu, modelele de timp de lucru flexibil și conturi flexibile de timp de lucru și pentru producție, reglementări privind munca mobilă, un sistem de management al sănătății în cadrul companiei, oferte pentru dezvoltarea angajaților, timp liber pentru angajamente sportive și sociale de top și, nu în ultimul rând, o cantină subvenționată.

Grupul KIPPcu accent pe familie încă de la început
Certificatul este considerat un sigiliu de calitate pentru o politică de compatibilitate a companiei. În calitate de grup de șase companii, integrarea familiei a fost întotdeauna parte integrantă a culturii și valorilor corporative ale Grupului KIPP. Avantajele sunt evidente: un nivel ridicat de atractivitate ca angajator și un sentiment sporit de bunăstare în rândul angajaților, care își aduc creativitatea și întregul potențial la locul de muncă.

Auditul include, de asemenea, specificarea măsurilor viitoare pentru extinderea și extinderea ofertei existente. Printre acestea se numără, printre altele, contabilizarea timpului de lucru, extinderea sporită a IT în vederea muncii mobile și a digitalizării multor procese, precum și măsuri de comunicare pentru a răspândi și consolida cultura corporativă. Spectrul se extinde chiar și la tabere de vacanță de vară și alte oferte pentru copiii angajaților.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso