Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.03.2023 01:03

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri este prima centrifugă de pe piață care a primit eticheta My Green Lab ACT

Centrifuga refrigerată Eppendorf 5910 Ri a fost certificată cu eticheta "ACT®" Environmental Impact Factor Label de către organizația non-profit "My Green Lab®". Punând accentul pe responsabilitate, consecvență și transparență (ACT) în ceea ce privește fabricarea, consumul de energie și apă, ambalajul și sfârșitul ciclului de viață, eticheta ACT facilitează laboratoarelor alegerea unor produse mai durabile. Produsele cu eticheta ACT sunt auditate în mod independent de către Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, o firmă de consultanță pentru practici de management sustenabil) și publicate de My Green Lab.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri: Calitate ridicată combinată cu o funcționare ergonomică, fabricată cu energie verde.

Eppendorf se angajează să îmbunătățească în mod continuu impactul activităților sale comerciale asupra mediului. Compania a implementat deja mai multe măsuri, cum ar fi fabricarea tuturor centrifugelor de banc în instalații moderne care sunt alimentate cu energie 100% regenerabilă, reducerea transportului aerian cu peste 60% pentru a reduce amprenta de CO2 și creșterea ponderii materialelor reciclate în ambalaje.

Cu caracteristici inovatoare, cum ar fi o operare tactilă prietenoasă, sistemul universal de rotoare și adaptoare și o gamă largă de rotoare, Centrifuge 5910 Ri contribuie la facilitarea sarcinilor zilnice de separare. Cu o întreținere și o inspecție regulată, aceasta poate servi oamenilor de știință timp de mulți ani.

Centrifuga Eppendorf 5910 Ri este prima centrifugă de pe piață care a fost certificată cu eticheta ACT, urmând ca și alte centrifuge să fie certificate în viitorul apropiat.

Printre produsele suplimentare care au primit etichetele My Green Lab ACT în 2022 se numără tuburile Eppendorf Biobased, precum și congelatorul Eppendorf CryoCube® 440h ULT.

Mai ales noile tuburi Eppendorf Biobased reprezintă o adevărată inovație: Pentru prima dată, Eppendorf poate oferi o generație de Eppendorf Tubes® cu capace cu șuruburi de 5,0 ml, 15 ml, 25 ml și 50 ml fabricate dintr-o polipropilenă certificată pe bază de materii prime regenerabile refolosite.

Mai multe știri

Cercetătoarea americană Laura Seeholzer, doctor în științe, cercetător postdoctoral la Universita...

În dezvoltarea bioproceselor, datele sunt cheia succesului. Este necesar să se înțele...

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată Eppendorf prezintă noul său...

Etichetele ACT (Responsabilitate, consecvență și transparență) funcționează într-un mod simila...

În laboratoarele din domeniul științelor vieții, unde precizia și puritatea nu sunt negocia...

Investigatori 2024 îi revine lui Clemens Plaschka, Austria