Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Eppendorf prezintă noua generație de automatizare la conferința SLAS din San Diego, California, SUA

Eppendorf este încântată să anunțe lansarea noii generații a manipulatorului automat de lichide epMotion la conferința SLAS din San Diego, CA, SUA, pe 26 februarie 2023. Noua generație a epMotion se mândrește cu o serie de îmbunătățiri menite să îmbunătățească experiența utilizatorului, fără a compromite performanța sa de încredere. Dispozitivul își va păstra gradul ridicat de flexibilitate, gama largă de opțiuni de accesorii și selecția mare de metode disponibile.

. epMotion oferă precizie și acuratețe de neegalat în manipularea lichidelor, cu o interfață ușor de utilizat și protocoale personalizabile. Noul design include o formă elegantă și compactă și o ergonomie îmbunătățită pentru o utilizare confortabilă și eficientă.

"Suntem încântați să dezvăluim noul epMotion, care reprezintă următoarea generație a portofoliului de manipulare automată a lichidelor de la Eppendorf", a declarat Dr. Josef Lott, Product Manager Automation la Eppendorf. "Am dezvoltat un manipulator de lichide care face ca implementarea automatizării în fluxurile de lucru din laborator să fie mai ușoară ca niciodată și suntem încrezători că noul epMotion va deveni un instrument neprețuit în laboratorul dumneavoastră."

Noul epMotion este primul instrument Eppendorf care prezintă noul design de produs Eppendorf. Acest design va defini aspectul viitoarelor produse Eppendorf.

Noua generație de epMotion va putea fi achiziționată după conferința SLAS și va fi expusă în cadrul evenimentului.

Despre Eppendorf:

Eppendorf este o companie lider în domeniul științelor vieții care dezvoltă și vinde instrumente, consumabile și servicii pentru manipularea lichidelor, manipularea probelor și manipularea celulelor în laboratoare din întreaga lume. Gama sa de produse include pipete și sisteme automate de pipetare, dozatoare, centrifuge, mixere, spectrometre și echipamente de amplificare a ADN-ului, precum și congelatoare la temperaturi foarte scăzute, fermentatoare, bioreactoare, incubatoare CO2, agitatoare și sisteme de manipulare a celulelor. Consumabilele, cum ar fi vârfurile de pipetă, eprubetele, microplăcile și recipientele de unică folosință pentru bioreactoare completează gama de produse premium de cea mai înaltă calitate. Ca soluție digitală, Eppendorf dezvoltă noi modele de afaceri și transformă portofoliul Eppendorf pentru a îndeplini cerințele Industrie 4.0.

Produsele Eppendorf sunt utilizate cel mai larg în laboratoarele de cercetare academice și comerciale, de exemplu, în companii din industria farmaceutică și biotehnologică, precum și din industria chimică și alimentară. De asemenea, acestea sunt destinate laboratoarelor de analize clinice și de mediu, laboratoarelor de criminalistică și laboratoarelor industriale care efectuează analize de proces, producție și asigurarea calității.

Eppendorf a fost fondată în Hamburg, Germania, în 1945 și are aproximativ 5.500 de angajați în întreaga lume. Compania are filiale în 26 de țări și este reprezentată pe toate celelalte piețe de către distribuitori.

Mai multe știri

Cercetătoarea americană Laura Seeholzer, doctor în științe, cercetător postdoctoral la Universita...

În dezvoltarea bioproceselor, datele sunt cheia succesului. Este necesar să se înțele...

Interacțiune eficientă între pipetarea manuală și cea automată Eppendorf prezintă noul său...

Etichetele ACT (Responsabilitate, consecvență și transparență) funcționează într-un mod simila...

În laboratoarele din domeniul științelor vieții, unde precizia și puritatea nu sunt negocia...

Investigatori 2024 îi revine lui Clemens Plaschka, Austria