Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Lungimi și diametre suplimentare

KIPP oferă noi mânere de arc

HEINRICH KIPP WERK își extinde gama de mânere în U: modelele "Rotund din aluminiu" și "Rotund din oțel inoxidabil" sunt acum disponibile și în alte diametre și lungimi. Accesoriile sunt completate de capacele de capăt în materialele potrivite.

KIPPva oferi în viitor și mânere rotunde din aluminiu cu arc (K0201) în diametre de 8, 12, 16 și 20 mm. Modelele cu un diametru de 10 mm sunt disponibile și în noi lungimi. KIPP are, de asemenea, în gama sa, capace de capăt asortate - acestea sunt disponibile, ca și mânerele de arc în sine, în suprafețele "anodizat natural" și "anodizat negru".

O nouă familie de produse (K1793) înlocuiește gama anterioară de mânere de arc rotunde din oțel inoxidabil. Aceasta se caracterizează printr-o gamă largă de diametre (5, 8, 10, 12 și 16 mm) și numeroase lungimi. Aceste produse sunt fabricate din materialul oțel inoxidabil 1.4404 (A4); pentru finisajul suprafeței, clienții pot alege între lustruit prin alunecare și sablat mat. Capacele de capăt pot fi comandate separat și aici - acestea sunt disponibile și în varianta lustruită lucioasă.

HEINRICH KIPP WERK oferă o gamă largă de mânere în formă de U, fiind astfel unul dintre principalii furnizori din Germania. Elementele de reținere sunt utilizate pentru a deschide și închide capacele, panourile și capacele. Ele sunt utilizate în construcția de mașini, instalații, scule și dispozitive de fixare sau în sectorul IT pe rafturi de servere și dulapuri de rack. Dar mânerele în U sunt necesare și pentru utilizarea pe mobilier - de exemplu, pe ușile și sertarele dulapurilor - și în domeniul reabilitării și al tehnologiei medicale. Pentru a acoperi o gamă largă de cerințe, KIPP oferă modele pătrate, rotunde și ovale, precum și mânere curbate din oțel, oțel inoxidabil, aluminiu și plastic. Procesele speciale de anodizare și acoperiri asigură o mai bună protecție a suprafeței - mânerele KIPP sunt astfel protejate și împotriva coroziunii și sunt, prin urmare, deosebit de durabile. Producția în unitatea de producție proprie a companiei are loc pe o celulă de îndoire extrem de flexibilă cu un robot cu 6 axe și asigură nu numai cea mai înaltă calitate, ci și flexibilitate: mânerele speciale îndoite sunt, de asemenea, disponibile în loturi mici, la cerere.

Mai multe știri

Cale liberă la schimbarea pieselor de lucru
Siguranța întâlnește designul
Pentru ca numai ceea ce trebuie să fie înăuntru să fie înăuntru
Ghidarea greutăților mari cu ușurință și în siguranță
Noțiuni de bază și perspective în format #kippresso