Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Noul nostru sediu din Elveția - intrarea într-o nouă eră

De la începutul anului, Küssnacht am Rigi a devenit noua locație centrală pentru cei aproximativ 160 de angajați ai noștri din Elveția. Pentru Grupul PFISTERER, care este înrădăcinat în Elveția de zeci de ani, acest lucru marchează începutul unei noi ere: la Küssnacht, unim diviziile noastre, care erau situate anterior în Malters și Altdorf, într-un nou centru central de tehnologie și vânzări.

Doar laboratorul de înaltă tensiune și divizia de servicii (instruire și asamblare) vor continua să fie operate de la Altdorf. "Odată cu fuziunea celor două locații, construim un nou centru de vânzări și tehnologie în Küssnacht - o investiție majoră care va crește competitivitatea întregului grup PFISTERER", spune Eduardo Santana, directorul general al PFISTERER Switzerland AG, privind cu anticipație spre viitor.

Sediul modern este conceput în mod flexibil pentru o creștere ulterioară și oferă un mediu de lucru optim. Echipat cu un nou showroom, un centru tehnic și o zonă de laborator, noul centru de vânzări și tehnologie va fi un loc atractiv pentru schimburile cu clienții și partenerii de afaceri. "Suntem încântați să inaugurăm o nouă eră pentru PFISTERER în Elveția. În același timp, aceasta este, de asemenea, o decizie clară în favoarea Elveției ca locație importantă pentru tehnologie și inovare", explică Eduardo Santana.

Locație importantă pentru inovație, tehnologie și vânzări

PFISTERER este ferm înrădăcinată în Elveția de aproximativ 65 de ani și suntem mândri de dezvoltarea care a început în 1957, odată cu înființarea primei noastre filiale străine în Malters. Astăzi, locația elvețiană joacă un rol important în dezvoltarea și vânzarea de componente și sisteme personalizate pentru linii aeriene de înaltă tensiune și rețele de cabluri subterane. Intenționăm să continuăm această poveste de succes în Küssnacht în anii următori.

Mai multe știri


Winterbach, Germania - 06 februarie 2024 - Sistemul de conectare cu fișe CONNEX de la PFIST...

Winterbach, Germania - 7 noiembrie 2023

Platforma offshore DolWin kappa a fost in...


Winterbach, Germania - 26.09.2023 -

Operatorul rețelei de transport TenneT a &icirc...

Karl-Heinz Pfisterer devine președinte de onoare al Consiliului de supraveghere al SE.

Winterbach, Germania - 15 iunie 2023 -

Pfisterer, unul dintre principalii furnizori de so...

Distribuția și transportul de energie au fost competențele de bază ale PFISTERER de aproape 100 d...