Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer face o amplă donație în natură pentru reconstrucția infrastructurii energetice din Ucraina

Winterbach, Germania - 15 iunie 2023 -

Pfisterer, unul dintre principalii furnizori de soluții pentru infrastructura energetică, a făcut o donație substanțială de produse pentru Ucraina. Această inițiativă face parte din angajamentul Pfisterer de a oferi asistență rapidă pentru reconstruirea, repararea și consolidarea rețelei electrice din Ucraina. Donația a fost posibilă în cooperare cu Service Desk Ukraine, o inițiativă a Comitetului pentru Relații Economice în Europa de Est, precum și cu Blau-Gelbes Kreuz e.V. și Secretariatul Comunității Energetice.

. Din cauza pagubelor importante suferite de infrastructura energetică în multe părți ale Ucrainei, multe persoane sunt în prezent lipsite de electricitate. Pfisterer ar dori să contribuie cu donația de produse pentru a sprijini reconstrucția și repararea rețelei electrice. Produsele oferite includ o gamă de soluții dovedite pentru contactarea, conectarea și ramificarea conductoarelor electrice, care sunt utilizate la interfețele sensibile ale rețelelor electrice și sunt esențiale pentru transmiterea și distribuția fiabilă a energiei electrice.

Ajutor rapid acolo unde este nevoie
"Știm cu toții cât de importantă este energia electrică în viața noastră de zi cu zi. Imediat după ce rețeaua electrică din Ucraina a fost vizată, am știut că trebuie să ajutăm", spune Dr. Konstantin Kurfiss, membru al Consiliului de administrație al Pfisterer. "Suntem experți în tehnologia de conectare a conductoarelor electrice, iar produsele noastre se caracterizează prin asamblare rapidă, ușurință în utilizare și fiabilitate. Este exact ceea ce este necesar în Ucraina în acest moment. Suntem foarte încântați că putem contribui cu donația noastră la menținerea curentului electric pe plan local."

Ajutoarele sunt în prezent în drum spre Ucraina. Cooperarea cu Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. și Secretariatul Comunității Energetice a fost crucială pentru punerea în aplicare a acestei donații. "De la idee până la implementare, a fost multă muncă de făcut, în ciuda unei potriviri atât de evidente", spune directorul de proiecte corporative, Santiago Casado. "Dorim să le mulțumim în mod special tuturor partenerilor și echipei de proiect care au contribuit la succesul acestei campanii." Alina Frolova, fost ministru adjunct al apărării din Ucraina, este încântată: "Este greu de imaginat viața de zi cu zi fără electricitate. Suntem foarte bucuroși de donația Pfisterer, care va ajuta mulți localnici. Angajamentul și pasiunea companiei de a sprijini sunt minunate!"

Soluții cu aplicare rapidă pentru reparații, punere în funcțiune, întreținere
Pfisterer este specialist în soluții pentru contactarea, izolarea și conectarea conductorilor electrici la niveluri de înaltă tensiune. Unul dintre punctele de interes este reprezentat de conexiunile cu fișă, care permit conectarea și îmbinarea extrem de rapidă și flexibilă a echipamentelor, cum ar fi cablurile, transformatoarele și aparatele de comutație. Furnizorii de energie din întreaga lume utilizează aceste tehnologii pentru a repara rapid și ușor eventualele daune la sistemele de cabluri.

Mai multe știri


Winterbach, Germania - 06 februarie 2024 - Sistemul de conectare cu fișe CONNEX de la PFIST...

Winterbach, Germania - 7 noiembrie 2023

Platforma offshore DolWin kappa a fost in...


Winterbach, Germania - 26.09.2023 -

Operatorul rețelei de transport TenneT a &icirc...

Karl-Heinz Pfisterer devine președinte de onoare al Consiliului de supraveghere al SE.

Distribuția și transportul de energie au fost competențele de bază ale PFISTERER de aproape 100 d...

De la începutul anului, Küssnacht am Rigi a devenit noua locație centrală pentru cei aproximativ 160 de angajați ai noștri din Elveția. Pentru Grupul PFISTERER, care este înrădăcinat în Elveția de zeci de ani, acest lucru marchează începutul unei noi ere: la Küssnacht, unim diviziile noastre, care erau situate anterior în Malters și Altdorf, într-un nou centru central de tehnologie și vânzări.