Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Pregătit pentru 66 kV - Soluții pentru parcurile eoliene offshore moderne

Distribuția și transportul de energie au fost competențele de bază ale PFISTERER de aproape 100 de ani. În calitate de experți pentru interfețe în rețelele de energie, furnizăm componente de conectare și sisteme de cabluri la cheie pentru toate nivelurile de tensiune ca sistem complet. Sistemele noastre de conectare PLUG, CONNEX și SEANEX, precum și conectorul nostru SICON conectează în mod fiabil și rapid toate părțile sistemului din parcul eolian. Toate componentele de sistem sunt fabricate special pentru funcționarea maritimă: rezistente la intemperii, la apă sărată și concepute pentru mediul offshore.

Construirea sistemelor de cabluri la substațiile offshore necesită disciplina supremă a instalării de cabluri. Traseele de cabluri extrem de complexe trebuie instalate într-un spațiu restrâns, în jurul multor colțuri și pe mai multe niveluri. Presiunea considerabilă a timpului și construcția în același timp a altor subsecții complică și mai mult sarcina. Pentru a depăși cu succes această provocare este nevoie de o planificare meticuloasă și de specialiști cu o experiență solidă în domeniu. PFISTERER a fost acolo de la bun început. Am însoțit îndeaproape procesul de la ideea unei centrale electrice în largul mării până la construcția primului parc eolian offshore. PFISTERER a stabilit standardele industriei, managementul nostru de proiect și produsele noastre sunt de ultimă generație astăzi. Cu SEANEX până la 72,5 kV și CONNEX pentru niveluri de tensiune mai ridicate, PFISTERER oferă sisteme de conectare cu fișe uscate pentru toate cerințele offshore.

Mai multe știri


Winterbach, Germania - 06 februarie 2024 - Sistemul de conectare cu fișe CONNEX de la PFIST...

Winterbach, Germania - 7 noiembrie 2023

Platforma offshore DolWin kappa a fost in...


Winterbach, Germania - 26.09.2023 -

Operatorul rețelei de transport TenneT a &icirc...

Karl-Heinz Pfisterer devine președinte de onoare al Consiliului de supraveghere al SE.

Winterbach, Germania - 15 iunie 2023 -

Pfisterer, unul dintre principalii furnizori de so...

De la începutul anului, Küssnacht am Rigi a devenit noua locație centrală pentru cei aproximativ 160 de angajați ai noștri din Elveția. Pentru Grupul PFISTERER, care este înrădăcinat în Elveția de zeci de ani, acest lucru marchează începutul unei noi ere: la Küssnacht, unim diviziile noastre, care erau situate anterior în Malters și Altdorf, într-un nou centru central de tehnologie și vânzări.