Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.05.2021 05:05

100 de ani de PFISTERER - conectarea puterii pentru viitor

Fie că este vorba de megaorașe în creștere rapidă, de o tranziție energetică sustenabilă sau de o mobilitate curată, provocările pentru angajații PFISTERER nu sunt mai puține astăzi decât în trecut. Sarcina lor este de a găsi soluții pentru transmiterea sigură și fiabilă a energiei, atât la scară mică, cât și la scară mare, și adesea neobservată, în liniile aeriene și substațiile, sau în conexiunile de energie electrică la domiciliu și, de asemenea, în trenuri și turbine eoliene. Produsele PFISTERER joacă un rol esențial în viața noastră de zi cu zi. Având mereu în vedere soluțiile pentru viitor, compania își sărbătorește cea de-a 100-a aniversare în 2021.

"Karl Pfisterer a fondat compania noastră în 1921 cu scopul de a dezvolta o instalație electrică mai eficientă și mai sigură. Dedicarea sa de a oferi cea mai bună soluție rămâne la PFISTERER până în prezent și cuprinde toate domeniile infrastructurilor energetice - de la generare la transport și, de asemenea, la distribuție. Ca urmare, suntem unul dintre cei mai importanți producători independenți din lume de accesorii pentru cabluri, izolatori și soluții pentru linii aeriene", spune Dr. Konstantin Kurfiss, membru al Consiliului de Administrație al PFISTERER. Compania de familie este un inventator, pionier și furnizor de soluții cu o expertiză inovatoare de neegalat, care a modelat viitorul industriei energetice timp de 100 de ani. Soluțiile PFISTERER se regăsesc în toate tipurile de rețele energetice, la suprafață și subterane. Produsele PFISTERER sunt utilizate în rețelele feroviare, în trenurile de mare viteză, cum ar fi ICE și TGV, și în sistemele de siguranță feroviară. "Deoarece suntem prezenți la nenumărate interfețe de transmisie a energiei, inovațiile noastre au un impact uriaș asupra partenerilor noștri", explică Dr. Kurfiss. "De aceea, ne gândim mereu la viitor și la tendințele din domeniul transmiterii și distribuției de energie. Oferim soluții astăzi pentru provocările de mâine".

Întrebările cu care se confruntă compania în timp ce privește spre viitor sunt mai actuale ca niciodată; cum putem genera în mod durabil energia necesară pentru a satisface nevoile viitoare? Cum putem consolida rețelele electrice împotriva întreruperilor cauzate de fenomene meteorologice extreme, în condițiile unei clime în schimbare, aducând în același timp energia în armonie cu mediul înconjurător și cu nevoile populațiilor urbane în creștere rapidă?

Zonele urbane în creștere - provocările viitorului

Cererea globală de energie a crescut continuu - cu peste 160% numai din anii 1970 - și continuă să crească, fiind așteptată o creștere suplimentară de 30% până în 2040. În aceeași perioadă, numărul de locuitori ai orașelor din întreaga lume se va dubla, de la 3,6 miliarde la 6,3 miliarde. "Pentru a menține o aprovizionare fiabilă a zonelor urbane în creștere în viitor, trebuie să fie transportată mai multă energie electrică în orașe - și pe distanțe din ce în ce mai mari: în interior, de la parcurile eoliene offshore și de la centralele solare din sud, către zonele industrializate din nord. Acest lucru este posibil, de exemplu, datorită izolatorilor noștri din compozit de silicon - pentru linii de transport de înaltă tensiune compacte și estetice, care se bucură de o mare acceptare din partea publicului", a declarat Stephan Götschel, membru al consiliului executiv al PFISTERER Holding AG.

În calitate de pionier în domeniul offshore, cu experiență în numeroase proiecte de parcuri eoliene, PFISTERER oferă, de asemenea, tehnologia de conectare potrivită pentru turbine eoliene, platforme offshore, instalații de stocare a bateriilor și centrale solare. Din cauza condițiilor meteorologice extreme asociate cu schimbările climatice, riscul de pene de curent este în creștere la nivel mondial. În acest caz, conceptele unice de urgență ale PFISTERER, ajută furnizorii de energie să efectueze rapid reparații în caz de avarie și pot fi, de asemenea, utilizate ca sisteme de bypass temporare pentru modernizări, revizii, întreținere și testare a rețelei.

PFISTERER aduce energia la oameni - deasupra și sub pământ

PFISTERER sprijină industria energetică cu tehnologie pentru linii aeriene, sisteme de cabluri și componente pentru distribuția energiei electrice încă din 1921. Inițial pentru rețelele locale nou dezvoltate, apoi, din 1937, și în sectorul de înaltă tensiune (HV). Primele produse au fost componente din oțel, cum ar fi suspensiile. Mai târziu, la fabrica din Gussenstadt, înființată în 1946, au fost fabricate cleme pentru linii aeriene de înaltă tensiune și accesorii de tensiune. Aceste soluții de succes au dobândit rapid o reputație internațională. În anii 1960, expansiunea rețelelor de transport de înaltă tensiune în Europa era în plină desfășurare. De atunci, soluțiile de la PFISTERER au fost încercate și testate în construcția de linii aeriene pe terenuri alpine extreme, în deșertul sud-african, în regiunea Golfului și la barajul Guri din Venezuela - de la 110 V la 1.100 kV. În calitate de pionier în tehnologia de conectare a cablurilor de înaltă tensiune, PFISTERER oferă, de asemenea, accesorii și soluții pentru sistemele de cabluri submarine și subterane, inclusiv instalarea cablurilor la cheie. Accesoriile inteligente pentru colectarea datelor de exploatare vor juca un rol din ce în ce mai important în viitor.

Inovarea ca motor al afacerii

PFISTERER face față provocărilor viitoare cu cunoștințele care provin dintr-o experiență de o sută de ani. Această expertiză s-a dezvoltat continuu odată cu progresele tehnologice - iar tehnologia a avansat datorită expertizei PFISTERER. Numeroasele inovații și brevete ne stimulează continuu creșterea. Succesul lor a transformat PFISTERER într-o companie activă la nivel mondial - cu o rețea de distribuție în 70 de țări și 21 de locații în Europa, America de Nord și de Sud, Asia și Orientul Mijlociu. Cu o forță de muncă de 2100 de angajați la nivel mondial, procese de producție de ultimă generație și un sistem de management al calității fără cusur, toate acestea asigură că vom continua să oferim soluțiile potrivite și în viitor.

Site-ul nostru aniversar 100years-pfisterer.com oferă o perspectivă distractivă asupra cerințelor viitoare și trecute pentru rețelele electrice din întreaga lume - și asupra soluțiilor PFISTERER.

Mai multe știri


Winterbach, Germania - 06 februarie 2024 - Sistemul de conectare cu fișe CONNEX de la PFIST...

Winterbach, Germania - 7 noiembrie 2023

Platforma offshore DolWin kappa a fost in...


Winterbach, Germania - 26.09.2023 -

Operatorul rețelei de transport TenneT a &icirc...

Karl-Heinz Pfisterer devine președinte de onoare al Consiliului de supraveghere al SE.

Winterbach, Germania - 15 iunie 2023 -

Pfisterer, unul dintre principalii furnizori de so...

Distribuția și transportul de energie au fost competențele de bază ale PFISTERER de aproape 100 d...