Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

27.09.2023 01:09

norelem la Motek 2023

Produse remarcabile de la norelem și proiecte interesante în cadrul Concursului pentru debutanți în inginerie

La ediția din acest an a Motek, care va avea loc între 10 și 13 octombrie 2023, norelem va prezenta numeroase produse noi din diverse sectoare, cum ar fi ingineria mecanică și a instalațiilor, industria ambalajelor, industria auto și auto, precum și industria farmaceutică și alimentară. În plus, câștigătorii concursului Engineering Newcomer din acest an vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii de premiere.



La standul expozițional 3319 al norelem din hala 3, vizitatorii se pot aștepta la produse inovatoare pe care să le atingă și să le experimenteze - de exemplu, elemente de susținere și de fixare, precum și șuruburi de blocare cu tehnologie de senzori integrată de la divizia Smart Products. Un alt punct de atracție este un sistem de came pentru deplasarea în curbă a ghidajelor de ghidare din domeniul tehnologiei liniare. norelem oferă o gamă de ghidaje cu curbe de până la 180° pentru aplicații rotative. Cu șine drepte și curbe, noul sistem de ghidare liniară permite configurații simple și cu traseu liber.



În plus, compania prezintă componente suplimentare pentru mesele de lucru și de asamblare dintr-o varietate de peste 200 de produse, cum ar fi profile de aluminiu din două tipuri de profile comune. Alte produse noi includ lămpi cu LED-uri reglabile pentru stații de lucru, benzi de prize în carcase din aluminiu și un dispozitiv antistrăpungere din plastic pentru conectorii de tuburi.



În plus, vizitatorii pot obține o imagine de ansamblu a gamei largi de produse norelem cu ajutorul catalogului THE BIG GREEN BOOK, care include acum o varietate incredibilă de aproximativ 70.000 de componente. Ca o contrapartidă digitală, compania va prezenta magazinul online norelem cu noi caracteristici și funcții practice pe un ecran tactil interactiv.



Concursul Engineering Newcomer



Un punct culminant special: ceremonia de premiere pentru Engineering Newcomer 2023, miercuri, 11 octombrie, la ora 14.00, în cadrul norelem ACADEMY. Concursul de proiectare se află deja la cea de-a 10-a rundă din acest an. Acesta le oferă elevilor și studenților posibilitatea de a avea proiecte elaborate de ei înșiși evaluate de un juriu de experți de primă clasă, de a le prezenta unui public larg și de a câștiga premii atractive. Pentru întrebări legate de concursul Engineering Newcomer Competition, norelem SHOWTRUCK, finanțarea proiectelor, întreaga gamă de produse sau cunoașterea interactivă a produselor, experții de la norelem și norelem Academy vor fi la dispoziția publicului de la târg.

.


Mai multe știri

Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare
Cleme cu eliberare rapidă ca elemente de legătură în sistemul de schimbare rapidă de la norelem

30.10.2023 01:05

Inginerul nou-venit 2023
Trei candidați în finala incitantă de la Motek, echipele câștigătoare - powered by norelem

Fie că este vorba de uși glisante, sertare, șine de glisare sau glisiere de glisare - domeniile d...