Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem la automatica 2023

Experimentați în direct produsele noi și dovedite norelem

La automatica din acest an, târgul internațional de comerț pentru automatizare inteligentă și robotică, care va avea loc între 27 și 30 iunie la München, norelem va prezenta numeroase inovații, cum ar fi clemele pneumatice pivotante, precum și o varietate de elemente standard dovedite.



automatica este cea mai importantă piață din lume pentru producția automatizată și inteligentă. La standul norelem din acest an, pe lângă gama consacrată, vizitatorii se pot aștepta încă o dată la o serie de produse noi, cum ar fi clemele pivotante pneumatice și cuplajele în diverse modele, precum și bucșele "inteligente" - totul pentru a atinge și a încerca la așa-numitele insule de podium.



Norelem evidențiază

Pe unul dintre aceste panouri de expoziție, de exemplu, poate fi testată ușurința de utilizare a clemelor pivotante și a clemelor cu pârghie. Un alt panou prezintă diverse cuplaje pentru transmiterea cuplului și amortizarea vibrațiilor, cum ar fi cuplajele cu burduf metalic, cuplajele cu gheare din elastomer, cuplajele cu glisiere transversale și cuplajele rigide. Cu bucșele inteligente, norelem prezintă un alt punct de atracție: știfturi de blocare și bucșe de poziționare, precum și piese de împingere cu arc cu senzori de stare. Acești senzori inductivi permit controlul procesului în funcție de acționare.



Experimentați diversitatea produselor

norelem a alcătuit o selecție din peste 70.000 de produse pe care le puteți încerca în direct la automatica. În domeniul fixării și strângerii, compania prezintă sistemul său flexibil de piese standard, care include elemente de suport și de rulment, știfturi de blocare și de fixare, cleme de centrare, șuruburi de presiune cu bile, opritori de piese 5D și piese de împingere laterale cu arc. O altă placă de expoziție prezintă unitatea de centrare, aici clemele flotante și clemele oscilante mențin în poziție o piesă de prelucrat. Exponatele includ, de asemenea, cleme rapide variabile, diverse pârghii de strângere și șuruburi cu cap plat cu compensare de toleranță. Sub titlul "Design igienic", vor fi prezentate, de asemenea, diverse piese standard, inclusiv zăvoare rotative și furtunuri, precum și șuruburi și piulițe care sunt concepute pentru a satisface cerințele ridicate ale industriilor alimentară, farmaceutică, chimică și de ambalare.

Din sectorul sistemelor de poziționare a motoarelor, norelem va prezenta diverse mese de poziționare, îmbinări de arbori, angrenaje cu roți dințate conice și angrenaje fără sfârșit. Punctele de atracție speciale sunt cele două exponate de mari dimensiuni, cutia de viteze de acționare norelem și o mașină cu gheare - o acționare combinată cu un sistem de manipulare pneumatică. De asemenea, vor fi expuse diverse glisiere telescopice cu, printre altele, un sistem de amortizare soft-close, funcție push-to-open sau mecanism de autoînchidere. Gamele de produse de roți (roți fixe, roți pivotante cu "stop-fix"), profile de aluminiu și accesorii tehnice, cum ar fi furtunurile de răcire și de aspirație, precum și duzele dreptunghiulare, plate și de înaltă presiune, completează prezentarea companiei.



Veți găsi norelem la automatica în pavilionul A5, standul 115.

Mai multe știri

norelem își extinde gama pentru a include sisteme modulare de fixare pentru tehnologia de măsurar...

norelem își extinde gama de piese standard

balamalenorelem pentru profile de aluminiu

Balamalele pot fi găsite o...

Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare