Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Cooperare de succes între PFISTERER și Lebenshilfe din Gussenstadt

PFISTERER, o companie lider mondial de tehnologie pentru soluții de infrastructură energetică, și Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., sunt încântați de colaborarea de succes de la Gussenstadt.

Soluțiipentru tranziția energetică globală

Fabrica PFISTERER din Gussenstadt este specializată în prelucrarea metalelor și joacă un rol cheie în dezvoltarea și producția de soluții care permit crearea de rețele electrice în contextul tranziției energetice globale. În cadrul acestui parteneriat, angajații dedicați ai Lebenshilfe își asumă importante lucrări de asamblare și de producție. Acestea includ activități precum frezarea de filete mici și introducerea de arcuri de compresie pentru conectori cu șuruburi și terminale de conectare pentru transformatoare.

De la începutul parteneriatului, în urmă cu doi ani și jumătate, Lebenshilfe Göppingen e. V. a asamblat un număr impresionant de 4 milioane de piese pentru PFISTERER. Această piatră de hotar nu numai că subliniază eficiența și calitatea colaborării, dar evidențiază, de asemenea, rolul important pe care responsabilitatea socială și incluziunea îl joacă în mediul de lucru.

Colaborare de succescu responsabilitate socială

"Colaborarea cu Lebenshilfe din Gussenstadt nu este doar un parteneriat de afaceri de succes pentru noi, ci și un angajament clar față de responsabilitatea socială și incluziune. Suntem mândri de etapele pe care le-am atins și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această poveste de succes pozitivă", spune Hermann Schuller, director de șantier și producție al fabricii PFISTERER Group din Gussenstadt. "Pentru noi, cooperarea cu PFISTERER este o oportunitate de a crea perspective de carieră și, în același timp, o șansă de a contribui activ la aprovizionarea cu energie a viitorului. Suntem mândri de acest lucru", adaugă Madeleine May, director adjunct de atelier la Lebenshilfe Göppingen.

. Parteneriatul dintre PFISTERER și Lebenshilfe Göppingen e. V. demonstrează modul în care succesul economic și angajamentul social pot fi combinate armonios. PFISTERER își menține angajamentul față de mediile de lucru incluzive și parteneriatele durabile.

Mai multe știri


Winterbach, Germania - 06 februarie 2024 - Sistemul de conectare cu fișe CONNEX de la PFIST...

Winterbach, Germania - 7 noiembrie 2023

Platforma offshore DolWin kappa a fost in...


Winterbach, Germania - 26.09.2023 -

Operatorul rețelei de transport TenneT a &icirc...

Karl-Heinz Pfisterer devine președinte de onoare al Consiliului de supraveghere al SE.

Winterbach, Germania - 15 iunie 2023 -

Pfisterer, unul dintre principalii furnizori de so...

Distribuția și transportul de energie au fost competențele de bază ale PFISTERER de aproape 100 d...