Catalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Undă verde pentru noul partener de top norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg are plăcerea de a ura bun venit la norelem, un jucător regional de talie mondială, în calitate de nou partener TOP pentru noul sezon 2023/2024. Compania, cu sediul în Markgröningen, este un producător și furnizor de piese standard & componente mecanice pentru inginerie mecanică și instalații și nu va atrage atenția doar în ziua meciului.


MHP RIESEN Ludwigsburg câștigă noi sponsori. Cu norelem, o companie activă la nivel mondial din sectorul ingineriei mecanice va fi partenerul TOP al orașului baroc pentru cel puțin 3 sezoane. În viitor, compania cu sediul în Markgröningen va face publicitate pe panoul LED la toate meciurile de acasă din easyCredit Basketball Bundesliga și va prezenta ziua meciului la fiecare meci de acasă și din deplasare în BBL prin intermediul canalelor de socializare ale clubului. În afara MHPArena, RIESEN și norelem vor proiecta un autobuz public comun care va circula zilnic în districtul Ludwigsburg și va atrage atenția. Dar asta nu este tot. În viitor, producătorul și furnizorul de piese standard și de exploatare din Ludwigsburg va însoți și turneul universitar RIESEN, astfel încât contactul direct cu studenții, tinerele talente și angajații de mâine să fie și mai puternic.


"Discuțiile pe care le-am purtat au arătat rapid că nu numai că împărtășim aceleași obiective, dar și că ne concentrăm pe precizie, tehnologie și viteză în activitatea noastră zilnică. Suntem foarte încântați să știm că, prin norelem, avem alături de noi un partener puternic, care ne va include tematic în comunicarea lor publicitară, astfel încât să se poată obține cea mai bună sinergie posibilă a unui parteneriat", comentează Markus Buchmann, al 2-lea membru al consiliului de administrație al MHP RIESEN Ludwigsburg, noua cale comună.


Emily Kipp, Global Marketing Executive al norelem, comentează: "Nu este o idee bună: "Suntem încântați de noul nostru parteneriat cu RIESEN, deoarece am găsit un partener puternic, de succes și foarte simpatic, cu care împărtășim valori comune precum respectul, dinamismul și spiritul de echipă. Suntem mândri să sprijinim prin angajamentul nostru atât regiunea Ludwigsburg, cât și unul dintre cluburile sale de top. Promovarea talentelor și a tinerelor talente este deosebit de aproape de inimile noastre și suntem încântați să sprijinim acum jucători de top și tinere talente în baschet, pe lângă tinerii ingineri și talentele din domeniul tehnic. În baschet, precizia, tehnologia și rapiditatea învinge, și exact asta este ceea ce contează la norelem: piesele standard de înaltă precizie asigură fiabilitatea procesului, susținem fiecare proiect cu expertiza noastră, iar cele 70.000 de piese standard și de operare sunt disponibile din stoc și la sediul clientului chiar a doua zi. În plus, baschetul, și mai ales RIESEN, reprezintă întotdeauna fair-play - ne place acest lucru și ne convine.

Mai multe știri

norelem își extinde gama pentru a include sisteme modulare de fixare pentru tehnologia de măsurar...

norelem își extinde gama de piese standard

balamalenorelem pentru profile de aluminiu

Balamalele pot fi găsite o...

Un camion plin de inovații
Soluția pentru procese de prelucrare fără erori
Nou de la norelem: Ghidaje cu role liniare