Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Despre iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Dezvoltarea și producția de sisteme de încălzire prin inducție de frecvență medie și înaltă pentru lipire, recoacere, contracție, întărire și pentru tehnologia științifică și de testare.
Pentru a lucra cu sisteme de încălzire inductivă și cu inducție este nevoie de mulți ani de experiență și de un know-how extins.

Suntem un producător de echipamente de inducție și suntem specializați în tratamentul termic cu sisteme de încălzire prin inducție și în soluții speciale pentru sisteme complete specifice clienților.
Dezvoltăm și construim echipamente și sisteme de încălzire prin inducție din 1996. Ne-am făcut un renume în domeniul controlului temperaturii și în acest context oferim mici controale de secvență PLC pentru un proces de încălzire controlat cu precizie. Clienții noștri sunt companii industriale cu sediul la nivel mondial din industria auto, precum și companii din sectoarele de fabricare a sculelor și de inginerie mecanică și institute de cercetare și universități.

Încălzirea prin inducție poate fi utilizată oriunde trebuie prelucrate metale prin căldură. Este potrivită pentru piesele de prelucrat din fier, oțel inoxidabil, cupru, alamă, aluminiu și toate celelalte materiale conductoare de electricitate.

Pe lângă dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de generatoare de inducție/sisteme de încălzire prin inducție în general, iew vă oferă, de asemenea, sisteme de lipire, sisteme de călire, sisteme de călire, sisteme de ștanțare, precum și sisteme complete personalizate, de ex.De exemplu, instalații de încălzire prin inducție cu stație de lucru manuală, instalații de răcire pentru răcirea instalațiilor de inducție, sisteme de mese și rafturi etc.

Între timp, instalațiile de lipire în vid fac și ele parte din unul dintre domeniile noastre principale!

Unitate de lipit cu gaz inert

Fluxul utilizat în timpul procesului convențional de lipire este adesea cauza coroziunii și a arsurilor de pe piesa de prelucrat. Incluziunile de flux pot duce, de asemenea, la o deteriorare a proprie...

Călire inductivă

Călirea prin inducție este o subsecțiune a tratamentului termic în care un proces predefinit de încălzire, prin încălzire și răcire, conduce la proprietăți specifice dorite ale componentelor.
...

Brazare

Lipirea moale, lipirea și lipirea la temperaturi înalte sunt procese diferite de lipire care pot beneficia de încălzirea prin inducție.

Lipirea moale: Lipirea moale este un proces care u...

La TestXpo 2023 de la Ulm, IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH va prezenta un sistem de inducție în care un specimen ceramic de tracțiune poate fi încălzit cu ajutorul unui tub susceptor.

Specialist pentru tehnologia de lipire prin inducție și vid

- Dezvoltare comună a proc...

Lipirea în vid este o metodă termică preferată pentru îmbinarea diferitelor materiale, inclusiv a materialelor dificile, cum ar fi carbura de tungsten, ceramica și materialele pe bază de diamant, cum ar fi PCD solid, MCD, CVD etc.