Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Lipire în vid cu VVBM 150 de la IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Răspundeți la anunț

Lipirea în vid este o metodă termică preferată pentru îmbinarea diferitelor materiale, inclusiv a materialelor dificile, cum ar fi carbura de tungsten, ceramica și materialele pe bază de diamant, cum ar fi PCD solid, MCD, CVD etc.

Spre deosebire de alte metode, cum ar fi lipirea cu flacără de gaz, lipirea în vid este ecologică și curată, deoarece nu utilizează gaze sau fluxuri inflamabile. Consumul de energie este ușor de monitorizat prin intermediul afișajului mașinii.

Cu toate acestea, acest proces este, de asemenea, mai dificil, deoarece fiecare material necesită o alegere individuală a sârmei de lipit de umplere și diferiți parametri de lipire, cum ar fi panta rampei, timpul de menținere și rampa de răcire.

IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH a dezvoltat VVBM 150, o cameră de vid verticală fiabilă și capabilă de Industry 4.0, cu o pompă turbo Pfeiffer Vacuum și un controler PLC BECKHOFF programat de IEW pentru un control precis al temperaturii. Pentru a reduce la minimum contaminarea și a asigura o calitate optimă a componentelor, pentru camera de vid se utilizează un tub de sticlă de cuarț fără metal. Camera de vid cu 2 zone permite obținerea unor temperaturi omogene în interiorul camerei, cu o abatere de mai puțin de 10 °C.

Rampele de temperatură reglabile cu atenție reduc stresul termic al componentelor lipite, iar procesul de lipire în vid poate fi reprodus în mod fiabil. VVBM 150 permite procesarea mai multor tipuri de produse într-un singur ciclu de lipire, cu condiția ca acestea să fie de dimensiuni similare, pentru a asigura rezultate de lipire consecvente. Desenele de atelier pot fi alocate programelor corespunzătoare și stocate în unitate pentru a lipi în același timp grupuri de produse corespunzătoare.

VVBM 150 se remarcă nu numai prin tehnologia avansată și precizia sa, ci și prin eficiența ridicată a costurilor. Capacitatea de a procesa simultan mai multe tipuri de produse într-un singur ciclu de lipire crește productivitatea și economisește timp și energie. Reproductibilitatea fiabilă a procesului de lipire reduce la minimum rebuturile și optimizează consumul de materiale, ceea ce face din VVBM 150 o soluție rentabilă pentru aplicațiile solicitante.

VVBM 150 este rezultatul angajamentului IEW în cercetare și dezvoltare și permite o versatilitate fără precedent datorită aranjamentului vertical inovator al camerei de vid din sticlă de cuarț. Distribuția foarte omogenă a temperaturii în interiorul camerei asigură rezultate superioare de lipire, cu o abatere a temperaturii mai mică de 10 °C. IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH este mândră să introducă soluția revoluționară VVBM 150, care duce precizia, eficiența și calitatea generală a procesului de lipire în vid la un nou nivel și stabilește noi standarde în industrie.


 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Austria