Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

IEW Induktive Erwärmungsanlagen prezintă un sistem inovator de inducție la TestXpo 2023 de la Zwick Roell în Ulm, Germania

La TestXpo 2023 de la Ulm, IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH va prezenta un sistem de inducție în care un specimen ceramic de tracțiune poate fi încălzit cu ajutorul unui tub susceptor.

Datorită inducției de înaltă frecvență, temperatura dorită poate fi obținută rapid și ușor, fără a compromite integritatea materialului. Tehnologia oferă o gamă largă de aplicații posibile în laboratoarele de cercetare și în industrie.

TestXpo 2023 este un târg comercial important pentru tehnologia de testare și cercetarea materialelor, care atrage profesioniști din diverse industrii.IEW Induktive heating systems așteaptă cu nerăbdare să întâmpine vizitatori din industria auto, inginerie mecanică, institute de cercetare și universități.

Vizitați standul IEW Induktive între 16.10.2023 și 19.10.20 23 la TestXpo 2023 de la Zwick Roell în Ulm și vedeți încălzirea probei ceramice în direct la standul nostru, vă așteptăm cu drag!



Contact pentru înainte și în timpul expoziției:

Simon Riefling

Managementul vânzărilor internaționale
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobil: 004915735730879
E-mail: s.riefling@iew.eu



despre IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH:

IEW Induktive Erwärmungsanlagen este un producător de top de sisteme de inducție pentru diverse industrii din întreaga lume. Din 1996, compania dezvoltă și produce soluții personalizate pentru tratarea termică a materialelor. IEW este specializată în sisteme de inducție pentru lipire, recoacere, contracție, întărire și tehnologie științifică și de testare. Calitatea, precizia și satisfacția clienților sunt priorități de top la IEW, iar compania stabilește continuu noi standarde în tehnologia de încălzire prin inducție.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/