Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Inapoi la listă

Călire inductivă de la iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Anchetă produs  

Călirea prin inducție este o subsecțiune a tratamentului termic în care un proces predefinit de încălzire, prin încălzire și răcire, conduce la proprietăți specifice dorite ale componentelor.

Cele mai importante cazuri pentru procesul de inducție sunt recoacerea moale și recoacerea de reducere a tensiunilor:

În timpul recoacerii moi, duritatea și rezistența oțelului sunt reduse pentru a facilita deformarea. Acest lucru se întâmplă de obicei la temperaturi cuprinse între 680 ° C și 780 ° C.

A doua aplicație tipică este recoacerea de reducere a tensiunilor, care se realizează la temperaturi relativ scăzute de 480 ° C - 680 ° C. Recoacerea de reducere a tensiunilor este utilizată pentru a elimina tensiunile reziduale din piesa de prelucrat, care au fost induse de deformarea mecanică sau de prelucrare. Dacă este posibil, proprietățile rămase ale materialului nu trebuie să fie modificate.

În acest caz, metoda de încălzire prin inducție oferă, de asemenea, avantaje esențiale: Atât temperatura, cât și timpul de încălzire pot fi determinate cu precizie și respectate. Acest lucru conduce în cele din urmă la o reproductibilitate ridicată și la o calitate constantă a pieselor.

Anchetă produs