Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

30.04.2024 01:04

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

GrindingHub 2024 - IEWInduktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hall 9 / Stand D15

IEWInduktive Erwärmungsanlagen GmbH Producător de sisteme de lipire prin inducție și în vid

În luna mai (14.05.2024 - 17.05.2024) a sosit în sfârșit momentul: GrindingHub din Stuttgart își deschide porțile și avem ocazia să ne prezentăm acolo produsele și serviciile noastre. Așteptăm cu mare nerăbdare!

În ciuda tuturor provocărilor, vom expune, desigur, și în acest an. Ne veți găsi în hala 9, standul D15 și am reușit să ne mărim spațiul standului în comparație cu cel de la ultimul târg. Acest lucru ne oferă mai mult spațiu pentru a vă prezenta produsele noastre și pentru a discuta despre sarcinile dvs. de încălzire în domeniul tehnologiei de lipire, dar și despre toate sarcinile de încălzire inductivă în general.

Teste de lipire prin inducție și în vid direct la standul expozițional

Ca întotdeauna, vom avea cu noi o stație de lucru prin inducție complet funcțională, echipată cu un sistem de inducție TTH5 (5 kW), inclusiv controlul temperaturii cu PLC și pirometru cu infraroșu, coloană de ridicare automată etc. Vom fi bucuroși să efectuăm aici teste pe componentele pe care le aduceți cu dumneavoastră.

De asemenea, avem un sistem de lipire în vid VVBM200 la standul nostru, unde putem, de asemenea, să efectuăm teste de lipire în vid pentru dumneavoastră. Este suficient să aduceți cu dumneavoastră componente de probă și vă vom prezenta posibilitatea tehnologiei de lipire în vid în direct la fața locului.

Stația de lucru cu inducție și sistemul de lipire în vid pot fi achiziționate la un preț special de târg. Nu ezitați să ne contactați!

Noua mașină de lipit în vidVVBM150

Ca urmare a succesului înregistrat de mașina noastră de lipit în vid VVBM200 în sectorul sculelor diamantate, am dezvoltat VVBM150, mai rentabilă. Aceasta se caracterizează prin compactitate și eficiență din punct de vedere al costurilor, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Mai mic și cu o complexitate redusă, acesta oferă o opțiune atractivă pentru companiile de toate dimensiunile. Am reușit deja să plasăm acest sistem cu mult succes pe piață și am fi încântați să vi-l prezentăm mai detaliat la GrindingHub.

Mai multe știri

de la 10.09.2024 - 14.09.2024


Vom expune la AMB 2024 din Stuttgart și așteptăm cu n...

La TestXpo 2023 de la Ulm, IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH va prezenta un sistem de inducție în care un specimen ceramic de tracțiune poate fi încălzit cu ajutorul unui tub susceptor.